Andreea Esca, PRIMELE declarații despre starea ei de sănătate

Emisiune Știrile PRO TV va difuza în această seară un interviu pe care Andreea Esca i l-a acordat lui Cosmin Stan, în care vedeta va răspunde întrebărilor pe care toată lumea și le-a pus în ultimele zile.

Andreea Esca, PRIMELE declarații despre starea ei de sănătate

„Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care îl vei putea urmări în această seară.

Întrebată direct de colegul ei dacă a fost sau nu bolnavă de COVID-19, Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: „Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp.„Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”

În ultima vreme au circulat mai multe zvonuri cu privire la starea de sănătate a cunoscutei vedete TV, iar cu siguranță acest interviu vine să pună capăt zvonurilor și să ne lămurească.

Pe 10 iulie, printr-un comunicat de presă oficialii PRO TV au confirmat faptul că „în cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor. Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”.

Citește și:
VIDEO: Un chirurg britanic a făcut o demonstrație a felului în care masca îți afectează respirația

Foto: ProTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people