Andreea Bănică face campanie pentru prevenirea cancerului de sân dintr-un motiv foarte personal

Andreea Bănică face campanie pentru prevenirea cancerului de sân și s-a alăturat inițiativei Fundației Renașterea, Race for the Cure, dintr-un motiv personal și foarte emoționant.

Andreea Bănică face campanie pentru prevenirea cancerului de sân dintr-un motiv foarte personal

Andreea Bănică face campanie pentru prevenirea cancerului de sân, una dintre principalele boli care afectează femeile din România și din întreaga lume. Cântăreața s-a alăturat inițiativei Fundației Renașterea, Race for the Cure, care îndeamnă oamenii să doneze astfel încât multe femei să poată beneficia de teste gratuite.

Artista a făcut cu câteva zile în urmă o postare pe propriul cont de Instagram în care își îndemna fanii să doneze și să se alăture luptei sale, dar vestea că Andreea Bănică face campanie pentru prevenirea cancerului a venit și cu un detaliu despre care aceasta nu a mai vorbit recent, și anume, că familia ei a fost afectată de această boală. „Astazi am avut onoarea sa fiu invitata in sesiune de live a celor de la @fundatia_renasterea, unde am povestit ce m-a facut sa ma alatur cauzei lor – sprijinirea femeilor care lupta cu o boala nemiloasa, cancerul. Este boala care a rapit-o pe mama mea de langa mine foarte devreme, boala pe care as sterge-o de pe acest pamant daca as putea.”

În urmă cu mulți ani, cântăreața și-a pierdut mama din cauza cancerului și povestea la vremea respectivă că aceasta a fost un caz particular, singurul caz de cancer de esofag la femeie din România. Artista povestea pentru postul Realitatea TV că mama ei a murit când ea se afla pe scenă și că a aflat totul după terminarea spectacolului.

Așadar, Andreea Bănică face campanie acum pentru a îndemna cât mai multe femei să aibă grijă de sănătatea lor, fiind afectată personal de drama pe care o poate provoca boala. Ea și-a pierdut, în numai doi ani, între 2001 și 2003, ambii părinți și bunicul, atunci când însă nu se lansase într-o carieră solo și făcea parte din trupele Exotic, respectiv Blondy.

„Fundatia Renasterea este alaturi in fiecare an de femeile ce sufera de cancer de san, atat pe durata tratamentului, cat si in timpul recuperarii.

Va incurajez si pe voi, asa cum am facut-o si cu oamenii apropiati mie, sa va inscrieti in echipa mea si sa donati. Gasiti mai multe detalii la mine pe story si link de donatii in bio! 👆

Haideti sa fim eroi pentru femeile din Romania! O inscriere = o donatie de 50 RON = o testare! Inscrierea ta poate salva o viata! 💕 #RFTC2020#Renasterea2020 #FundatiaRenasterea”, a mai scris vedeta acum.

 

View this post on Instagram

 

Astazi am avut onoarea sa fiu invitata in sesiune de live a celor de la @fundatia_renasterea, unde am povestit ce m-a facut sa ma alatur cauzei lor – sprijinirea femeilor care lupta cu o boala nemiloasa, cancerul. Este boala care a rapit-o pe mama mea de langa mine foarte devreme, boala pe care as sterge-o de pe acest pamant daca as putea. Fundatia Renasterea este alaturi in fiecare an de femeile ce sufera de cancer de san, atat pe durata tratamentului, cat si in timpul recuperarii. Va incurajez si pe voi, asa cum am facut-o si cu oamenii apropiati mie, sa va inscrieti in echipa mea si sa donati. Gasiti mai multe detalii la mine pe story si link de donatii in bio! 👆 Haideti sa fim eroi pentru femeile din Romania! O inscriere = o donatie de 50 RON = o testare! Inscrierea ta poate salva o viata! 💕 #RFTC2020#Renasterea2020 #FundatiaRenasterea

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on


Citește și:
Feli Donose a fost cerută în căsătorie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people