Anca Țurcașiu, declarații sincere, la un an de la divorț: ”Poate că am ieşit şifonată, dar…”

În urmă cu un an, Anca Țurcașiu a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că divorțează.

Anca Țurcașiu, declarații sincere, la un an de la divorț: ”Poate că am ieşit şifonată, dar...”

În vara lui 2020, cântăreața Anca Țurcașiu a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că ea și medicul stomatolog Cristian Georgescu au decis să divorțeze după o căsătorie de 22 de ani. Cei doi au împreună și un fiu, Radu, în vârstă de 21 de ani, student la Pedagogie.

Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, a fost invitată recent în cadrul emisiunii Poezie și delicatețuri, difuzată de Prima TV, și a vorbit despre divorț și cum a afectat-o acest moment dificil prin care a trecut, mai ales după un mariaj de atâția ani.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit artista în cadrul emisiunii.

Pe data de 20 iulie 2020, Anca Țurcașiu și-a surprins fanii cu mesajul postat pe rețelele de socializare: „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!”.

Citește și:
Imagine rară cu băieții lui Ștefan Bănică

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people