Anca Serea, confesiuni inedite despre relația cu Adrian Sînă: „Când suntem singuri în intimitatea noastră…”

Anca Serea și soțul ei, solistul Adrian Sînă, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Anca Serea, confesiuni inedite despre relația cu Adrian Sînă: "Când suntem singuri în intimitatea noastră..."

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Fosta prezentatoarea a știrilor sportive de la Prima TV și artistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. Au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

Când vine vorba despre relația lor, Anca Serea și Adrian Sînă au vorbit de fiecare dată deschis și nu au ascuns faptul că au întâmpinat și momente grele. Cu toate acestea, cei doi par a fi găsit secretul unei relații frumoase și de durată.

„Noi încă ne mai comportăm ca doi copii așa, când suntem singuri în intimitatea noastră. Cred că în adâncul sufletului nostru toți suntem niște copii, mai mari sau mai mici. Gesturi de romantism face aproape zilnic. Îmi aduce flori, îmi scrie mesaje deocheate”, a dezvăluit Anca Serea, pentru WOWbiz.ro.

Chiar dacă sunt împreună de 11 ani, cei doi au învățat să pună relația de cuplu pe primul loc și să depășească mai ușor momentele grel.

„Noi încercăm să păstrăm, chiar și după mai bine de 11 ani de relație, flacăra aprinsă. Avem și momente mai grele, dar mare majoritate a momentelor noastre sunt momente foarte frumoase și ne arătăm dragostea indiferent de loc și de moment”, a mai dezvăluit Anca Serea pentru sursa citată.

Chiar dacă au o familie numeroasă, Anca Serea crede în importanța timpului de calitate petrecut în doi, dar și a gesturilor mărunte care demonstrează afecțiunea pe care și-o poartă unul celuilalt.

„Cred că depinde foarte mult ce înseamnă fericirea în cuplu. Pentru mine, care consider că am ajuns la o oarecare experiență de viață, cred că este foarte important să menții acel foc al pasiunii. Asta cred că este atribuția principală a femeii. Are și bărbatul o mare parte, dar cred că arma seducției este la femeie. Într-un cuplu cu mai mulți copii, doamnele se mai culcă pe o ureche. Cred că un cuplu mai are nevoie și de timp alocat fiecărei persoane, dar sunt importante și escapadele de o zi sau două și foarte importante sunt și gesturile mărunte: un ceai adus la pat, o cafea”, a mărturisit fosta prezentatoare.

Citește și:
Ce a pățit Jennifer Lopez înainte de nunta cu Ben Affleck

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people