Ce a pățit Jennifer Lopez înainte de nunta cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a dezvăluit că s-a confruntat cu stres post-traumatic în perioada nunții sale cu Ben Affleck.

Ce a pățit Jennifer Lopez înainte de nunta cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a trecut prin momente foarte dificile înainte de a se căsători cu Ben Affleck. Artista a dezvăluit că s-a confruntat cu stres post-traumatic din cauza faptului că ea și actorul au mai fost logodiți în trecut, dar s-au despărțit.

Jennifer Lopez, despre presiunea resimțită înainte de nuntă

Artista a vorbit deschis despre stresul prin care a trecut înainte de nunta cu Ben Affleck din vara anului trecut, care a avut loc la una dintre proprietățile actorului, în Georgia. Cu toate acestea, cei doi s-au „căsătorit” în cadrul unei ceremonii foarte intime în Las Vegas. Lopez a precizat că nunta lor din iulie din Las Vegas a fost ideea lui Affleck.

„Eram atât de fericiți și, bineînțeles, se întâmpla, dar nunta a fost atât de stresantă (…) Într-o zi, Ben a spus pur și simplu: „La naiba, hai să mergem la Vegas și să ne căsătorim în seara asta.” El a spus: „Du-te la repetiții. Când te întorci aici, o să am totul pregătit”, și-a amintit câștigătoarea premiului Grammy în vârstă de 53 de ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost logodiți între 2002 și 2004. Din păcate, presiunea asupra relației lor a fost una prea mare, după cum declara artista în urmă cu ceva timp, și s-au despărțit. 20 de ani mai târziu, cei doi au decis să își mai dea o șansă și au făcut pasul cel mare, fiind în culmea fericirii. După ce Lopez și actorul s-au împăcat, Affleck a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant verde.

În acel moment, cântăreața era abia ieșită dintr-o logodnă ruptă cu Alex Rodriguez. Lopez fusese căsătorită anterior cu Marc Antony, cu care împarte gemenii Emme și Maximilian, în vârstă de 14 ani. În ceea ce-l privește pe Affleck, el s-a căsătorit cu Jennifer Garner în 2005. Înainte de despărțirea lor din 2015, foștii soți i-au adus pe lume pe Violet, 17 ani, Seraphina, 14 ani, și Samuel, 10 ani.

Citește și:
Ce dezvăluie Adrian Nartea despre relația cu soția lui, după 8 ani de căsătorie: „E o chestiune de maturitate’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video