Amber Heard, atac la adresa lui Johnny Depp, după ce actorul le-a mulțumit fanilor pentru susținere: „Să vă fie frică să vorbiți”

Amber Heard a atacat mesajul transmis de Johnny Depp către fanii săi.

Amber Heard, atac la adresa lui Johnny Depp, după ce actorul le-a mulțumit fanilor pentru susținere: „Să vă fie frică să vorbiți”

Amber Heard îl apostrofează pe fostul său iubit Johnny Depp, după ce, pe 7 iunie, acesta a transmis pe TikTok un mesaj de mulțumire către fani. Actorul le-a transmis acestora că își dorește să treacă peste proces și toată perioada tensionată.

Johnny Depp, mesaj de mulțumire pentru fani

În prima sa postare către cei peste 5 milioane de urmăritori ai săi, actorul, în vârstă de 58 de ani, a distribuit o compilație video cu el însuși salutându-și susținătorii dintr-o mașină în timp ce se deplasa la tribunal și cântând pe scenă cu chitaristul de renume mondial Jeff Beck, în vârstă de 77 de ani, cu care a început să facă un turneu în Marea Britanie. Alături de videoclip, el a scris:

„Am fost peste tot împreună, am văzut totul împreună. Am mers pe același drum împreună. Am făcut ceea ce trebuie împreună, totul pentru că vouă v-a păsat. Iar acum, vom merge cu toții înainte împreună. Sunteți, ca întotdeauna, angajatorii mei și, încă o dată, mă văd nevoit să nu am cum să vă mulțumesc, decât spunându-vă pur și simplu mulțumesc. Așadar, vă mulțumesc. Dragostea și respectul meu, JD.”, a transmis Depp.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. Weve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger – Love Joys

Amber Heard a ripostat

La doar câteva ore după ce videoclipul a fost distribuit, Amber a ripostat la remarcile lui Johnny. Aceasta a susținut că drepturile femeilor au fost subminate. Ba mai mult, aceasta compară verdictul final al procesului cu o modalitate de a le intimida pe femeile care au fost agresate.

„În timp ce Johnny Depp spune că ‘merge înainte’, drepturile femeilor dau înapoi. Mesajul verdictului pentru victimele violenței domestice este… să vă fie frică să vă ridicați și să vorbiți”, a declarat reprezentantul lui Amber pentru People.

Amber a împărtășit același sentiment după ce un juriu din Fairfax, Virginia, a găsit-o vinovată de defăimare prin intermediul unui articol de opinie din 2018 pentru Washington Post, în care pretindea că este o supraviețuitoare a violenței domestice. Deși nu l-a numit pe Johhny, de care era despărțită la acea vreme, s-a crezut că declarațiile ei despre abuzuri se refereau la el. Johnny a dat-o în judecată pentru 100 de milioane de dolari și, după un proces care a durat câteva săptămâni și care a început pe 12 aprilie, a primit despăgubiri de 10,35 milioane de dolari.

Actrița a atacat verdictul juriului

Amber a primit 2 milioane de dolari din cauza unor remarci făcute de avocatul starului din Pirații din Caraibe, Adam Waldman, pentru Daily Mail în 2016, ca reacție la acuzațiile făcute de Amber împotriva lui Johnny.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Mi se rupe inima că muntele de dovezi încă nu a fost suficient pentru a face față puterii, influenței și influenței disproporționate a fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ceea ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un eșec. Dă timpul înapoi la o perioadă în care o femeie care a vorbit și s-a exprimat putea fi făcută de rușine și umilită în mod public. Se dă înapoi la ideea că violența împotriva femeilor trebuie luată în serios.”, a transmis Amber Heard într-o declarație distribuită online după încheierea procesului din 1 iunie.

Citește și:
Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre viața ei amoroasă după divorț: „Toată lumea are nevoie de iubire'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people