Amber Heard acuză fanii de pe rețelele de socializare că nu au fost „corecți” în timpul procesului cu Johnny Depp: „Chiar dacă tu crezi că mint”

Amber Heard acuză fanii de pe rețelele de socializare că nu au fost „corecți” în timpul procesului intentat de Johnny Depp împotriva ei.

Amber Heard acuză fanii de pe rețelele de socializare că nu au fost „corecți” în timpul procesului cu Johnny Depp: „Chiar dacă tu crezi că mint”

Amber Heard a comentat dur atitudinile din social media care au atins noi culmi în timpul lungii sale bătălii judiciare cu Johnny Depp. La aproape două săptămâni după ce un juriu din Virginia a găsit-o pe Heard răspunzătoare pentru defăimarea lui Depp, actrița a atacat fanii de pe rețelele de socializare și a declarat că nu au fost „corecți”.

Amber Heard, comentarii dure legate de atitudinea din social media

Actrița a stat de vorbă pentru un interviu exclusiv cu NBC News, care a fost și primul ei interviu după proces. Într-un clip difuzat de rețeaua de televiziune pe 12 iunie, Heard a abordat discuțiile online care au urmat pe tot parcursul bătăliei juridice, declarând că nu a fost „corect” ce s-a întâmplat în social media. Săptămâni la rând, fosta soție a lui Johnny Depp a fost ținta glumelor și atacurilor din partea internauților care l-au susținut pe actor în timpul procesului.

Drept răspuns, Amber Heard a declarat că nu a fost corect din partea internauților să o pună la colț și să exprime ura pe care o au față de ea, chiar dacă aceștia considerau că minte în depozițiile sale.

„Chiar și cineva care este sigur că merit toată această ură și critică. Chiar dacă tu crezi că mint, tot nu ai putea să mă privești în ochi și să-mi spui că tu crezi că pe rețelele de socializare a existat o reprezentare corectă. Nu poți să-mi spui că tu crezi că acest lucru a fost corect”.

Procesul de defăimare de 50 de milioane de dolari intentat de Depp împotriva fostei sale soții a început într-o sală de judecată din Virginia la jumătatea lunii aprilie, iar pe parcursul celor aproape șase săptămâni de proces, milioane de utilizatori de social media au fost absorbiți de fiecare detaliu care a reieșit din proces.

Fosta soție a lui Johnny Depp, ținta criticilor pe internet

Unii au analizat alegerile vestimentare ale lui Heard purtate în sala de judecată, acuzând-o că îl copiază pe actor, iar alții au apărut și în fața tribunalului pentru a-și arăta susținerea față de Depp.

La începutul lunii iunie, un juriu din Virginia i-a acordat lui Depp 10 milioane de dolari ca daune compensatorii și 5 milioane de dolari ca daune punitive, pe care judecătorul le-a redus la 350.000 de dolari din cauza plafonului impus de acest stat. În ceea ce privește contraprocesul lui Heard (aceasta a depus un contraproces de 100 de milioane de dolari împotriva fostului ei soț în 2020), juriul i-a acordat actriței 2 milioane de dolari în daune compensatorii pentru un comentariu făcut de avocatul lui Depp.

Actrița a contestat verdictul juriului

În urma verdictului, Depp s-a exprimat în sprijinul deciziei, actorul lansând, de asemenea, un TikTok pe 7 iunie, în care le-a mulțumit fanilor pentru „sprijinul lor de neclintit” pe parcursul procesului, adăugând că el și admiratorii săi „vor merge mai departe împreună”. După aflarea deciziei, avocata lui Heard, Elaine Bredehoft, a precizat că Heard intenționează să facă apel.

„Mi se rupe inima că muntele de dovezi tot nu a fost suficient pentru a face față puterii, influenței și influenței disproporționate a fostului meu soț. Se dă timpul înapoi la o perioadă în care o femeie care vorbea și se exprima putea fi făcută de rușine și umilită în public. Se dă înapoi la ideea că violența împotriva femeilor trebuie luată în serios”, a declarat Heard după verdict.

Citește și:
Mărturisirea făcută de CRBL, după 14 ani de căsnicie cu soția lui: „Suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people