Amalia Năstase, revoltată de felul în care arată parcurile din Capitală: „E o rușine”

La fel ca mulți alți bucureșteni, Amalia Năstase este revoltată de felul în care arată parcurile din Capitală.

Amalia Năstase, revoltată de felul în care arată parcurile din Capitală: "E o rușine"

La fel ca mulți alți bucureșteni, Amalia Năstase este revoltată de felul în care arată parcurile din Capitală, în special Parcul Herăstrău, unde merge des cu copiii. Ea a povestit într-un interviu că este șocată de ceea ce a văzut în Parcul Herăstrău – șobolani, mizerie, bănci rupte – chiar și câinele familiei s-a ales cu căpușe după o plimbare în parc.

Amalia Năstase a mai precizat că i-a scris primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, însă răspunsul primit a fost dezamăgitor. „Sunt foarte multe (n.r. căpușe) pentru că nu s-a tăiat iarba. Mi-a răspuns doamna primar că nu este parcul Herăstrău sub jurisdicția Primăriei Sectorului 1. Dar eu nu fac politică, asta vreau să înțeleagă toată lumea, că faptul că reclam ceva nu înseamnă că țin cu ăla dinainte, cu ăla de după… Pe mine nu mă interesează cine conduce Sectorul 1, dacă este curat, dacă infrastructura este bine îngrijită, dacă spitalele sunt bine îngrijite”, a precizat Amalia Năstase la Antena 3.

După ce câinele familiei, Alfie, s-a ales cu trei căpuşe după ieşirile în parc, Amalia Năstase a decis să îi scrie lui Clotilde Armand: „I-am comentat şi eu doamnei primar de la sectorul 1 şi a zis că nu a avut buget. Alfie al meu niciodată nu a avut căpuşe. Acum a luat acum trei. Cu tot cu tratament de deparazitare. De copii nu mai vorbim că stau în fiecare zi să-i caut de căpuşe. Ţânţarii sunt stoluri”.

Îi duc în parc (n.r. pe copii) dar îi dau cu tot felul de substanțe, care și alea sunt toxice. Și ne căutăm după urechi, la încheieturi. E o realitate pe care nu o putem ignora. Eu nu înțeleg cum de niciodată nu sunt bani în București. Nu ai cum să nu ai grijă de populație, mai ales că este pandemie. Este prima dată când văd în parcul Herăstrău șobolani”, a spus revoltată Amalia Năstase.

„E iunie, e bine și în iunie. Trebuie curățate toate parcurile, toate spațiile verzi care nu sunt tunse. Unde sunt spații verzi netunse, acolo sunt căpușe. Nu poți să lași Bucureștiul așa, că nu e război… E o rușine. Suntem totuși Capitala țării. Nu ai cum să trăiești în mijlocul unei pandemii într-o Capitală murdară„, a mai declarat Amalia Năstase.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Laura Cosoi la aniversarea a 9 ani de căsnicie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people