Alexandra Stan vorbește cu sinceritate despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Alexandra Stan a făcut recent o serie de mărturisiri inedite cu privire la sexualitatea ei și relațiile amoroase pe care le-a avut până acum.

Alexandra Stan vorbește cu sinceritate despre sexualitatea ei: "Eu iubesc și bărbații și femeile"

Alexandra Stan este una dintre cântărețele asumate, care întotdeauna a vorbit cu sinceritate atât despre momentele frumoase, cât și despre cele dificile prin care a trecut. Artista a avut parte de o ascensiune incredibilă în cariera ei muzicală, iar piesa Mr. Saxobeat a fost cea care i-a adus succesul.

Alexandra Stan a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, iar în cadrul acesteia, cântăreața în vârstă de 31 de ani a vorbit deschis despre sexualitatea ei și experiențele pe care le-a avut până acum. „Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. (n.r. dacă este bisexuală). Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta. Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri.”

În luna noiembrie a anului 2020, Alexandra Stan și Bogdan Drăghici s-au despărțit, după o relație de câteva luni. Ulterior, înainte ca artista să plece în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor, cei doi s-au împăcat. Acum însă, Alexandra Stan a dezvăluit că nu mai este într-o relație și că își dorește să se concentreze mai mult asupra ei și să se cunoască mai bine ca femeie. „Nu mai sunt geloasă, cum eram când eram mică. Lucrurile nu sunt forțate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepți realitatea. Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulți ani. Dau foaie cu foaie ca la ceapă și să cunosc esența. Vreau să mă cunosc ca femeie și să mă și perfecționez din toate punctele mele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, dar suntem prieteni, nu ne-am certat”, a declarat Alexandra Stan în emisiunea de pe Kanal D, citată de cancan.ro.

Citește și:
Sharon Stone mărturisește că a fost abuzată sexual în copilărie de un membru al familiei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people