Alexandra Dinu face dezvăluiri despre filmările emisiunii „Românii au talent”

Sezonul 11 al emisiunii "Românii au talent" va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize.

Alexandra Dinu face dezvăluiri despre filmările emisiunii „Românii au talent”

Prima noutate a acestui sezon al emisiunii Românii au talent, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componența juriului. Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori cunoscuți, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Etapa preselecțiilor s-a terminat, prilej cu care Alexandra Dinu a vorbit despre primele sale impresii ca jurat în cadrul emisiunii Românii au talent. „Mi-a plăcut foarte mult experiența Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții… Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă”, mărturisește Alexandra Dinu, citată de ProTV.

„Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube. Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de talentul și harul pe care îl au de la Dumnezeu”, a mai spus actrița.

Fanii Alexandrei Dinu au avut ocazia să vadă câteva fotografii din timpul filmărilor datorită make-up artistului Miki Puran, care a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I K I P U R A N ® (@mikypuran)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I K I P U R A N ® (@mikypuran)

Citește și:
Delia și Smiley, într-un dialog onest despre copii, asumare și piesa „Ne vedem noi'

Foto: Arhiva ELLE / Michael Groeger

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people