Adevărul despre zvonurile privind divorțul cuplului Cindy Crawford & Rande Gerber

În urmă cu ceva timp, mai multe publicații sugerau faptul că Cindy Crawford și Rande Gerber vor să divorțeze.

Adevărul despre zvonurile privind divorțul cuplului Cindy Crawford & Rande Gerber

Dacă ne-am fi așteptat ca relația dintre Cindy Crawford și Rande Gerber să nu fie presărată și de zvonuri false privind despărțirea lor, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. De-a lungul timpului, au existat mai multe speculații conform cărora cei doi nu se mai înțeleg și vor să divorțeze.

Cindy Crawford s-a căsătorit în 1998 cu Rande Gerber și au împreună doi copii, Presley, în vârstă de 20 de ani, și Kaia, în vârstă de 18 ani.

Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a investigat mai multe articole apărute în presă despre cei doi și a aflat adevărul. În urmă cu ceva timp, publicații precum Star și RadarOnline afirmau că Cindy Crawford și Rene Gerber au mers în vacanță în Miami pentru a-și salva căsnicia. Gossip Cop a contactat un purtător de cuvânt al fotomodelului, iar acesta a spus că „vacanța lor a fost minunată” și că nu se pune problema de o despărțire între Cindy și Rande.

În iunie 2019, publicația OK! spunea că Cindy și Rande urmează să divorțeze după ce ei și-au scos la vânzare o casă. Conform unor surse citate de către tabloid, cei doi nu ar fi de acord privind carierele copiilor. Cu toate acestea, Gossip Cop a vorbit cu reprezentantul lui Cindy, care a declarat că „nimic din ceea ce se speculează nu este adevărat, cu excepția faptului că ei au vândut o proprietate.” Cu doar o lună înainte, Cindy publicase o fotografie alături de Rande cu ocazia aniversării celor 20 de ani de căsnicie. „Nu aș fi putut alege un bărbat mai bun cu care să fac acest pas. Te iubesc!”, a scris Cindy Crawford la vremea respectivă.


Ulterior, o altă publicație, și anume Closer, afirma că ei erau în pragul divorțului. „De mai mulți ani există certuri între ei”, a afirmat o sursă, adăugat și faptul că Cindy și Rande trăiesc separat. Gossip Cop a investigat și acest zvon și a aflat că este fals.

În plus, și National Enquirer și RadarOnline au publicat aceeași informație conform căreia Cindy și Rande urmează să divorțeze din cauza unor neînțelegeri privind cariera copiilor. În realitate, atât Cindy, cât și Rande, au afirmat public că își sprijină cei doi copii, Kaia și Presley. 

Citește și:
Adevărul despre nunta secretă a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people