Adele și fostul său soț, Simon Konecki, au ajuns la un acord în privința divorțului

La aproape doi ani de la despărțire, Adele și Simon Konecki au ajuns la un acord în privința divorțului.

Adele și fostul său soț, Simon Konecki, au ajuns la un acord în privința divorțului

Adele și Simon Konecki s-au despărțit în 2019 după o relație de opt ani. Cei doi au împreună un fiu, Angelo Adkins, în vârstă de opt ani.

„Adele și partenerul ei s-au separat. S-au angajat să își crească fiul împreună, cu dragoste. Ca de obicei, ei solicită dreptul la intimitate. Nu vor mai există alte comentarii în viitor”, au declarat la momentul respectiv reprezentanții lui Adele.

Chiar dacă au trecut aproape doi ani de când Adele și Simon au intentat divorțul, de-abia acum au ajuns la o înțelegere, anunță site-ul People. Aceștia au depus recent mai multe acte la judecătoria din Los Angeles, însă divorțul nu a fost încă oficializat de un judecător.

Cei doi împart custodia fiului lor și speră ca despărțirea lor să nu îl afecteze pe Angelo.

 „Fiul ei înseamnă totul pentru ea. Întreaga ei viață se învârte în jurul lui”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Adele pentru site-ul People. „Nu cred că divorțul va fi unul complicat pentru că ea este foarte grijulie atunci când vine vorba de fiul ei. Întotdeauna gândește foarte bine o decizie care ar putea să îl afecteze”.

Același lucru l-a raportat și E!. „”dele și Konecki intenționează să păstreze lucrurile cât mai simple, ca să nu se ajungă la certuri urâte”. Sursa celor de la E! a explicat și decizia celor doi de a se separa. „La începutul relației, ei aveau foarte multe lucruri în comun, însă pe parcurs au început să se distanțeze. Ea a devenit un star din ce în ce mai mare și el a fost ok cu ideea de a fi mereu în spatele ei. Însă pe măsură ce cariera ei a devenit și mai importantă, a avut turnee masive și un program foarte intens, și distanța dintre ei a devenit mai mare”.

Sursa a mai precizat că, pentru ei, cei trei ani de căsătorie au fost foarte fericiți. „Căsătoria lor a funcționat mult timp. Oricând ea a avut evenimente importate, el era de obicei cu ea și păreau foarte fericiți împreună și foarte îndrăgostiți. Au fost foarte implicați în această căsătorie până când au decis că aceasta nu mai funcționa pentru ei”.

Citește și:
Adele vorbește deschis despre cum este viața ei amoroasă în acest moment

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people