Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy au ajuns la o înțelegere privind divorțul

Vestea că Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea anul trecut.

Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy au ajuns la o înțelegere privind divorțul

Mary-Kate Olsen, în vârstă de 34 de ani, și Olivier Sarkozy, în vârstă de 50 de ani, au ajuns la o înțelegere privind divorțul, iar acest lucru a fost dezvăluit în timpul unei întâlniri care a avut loc, în prezența avocaților lor și a judecătorului Lori Sattler, pe Zoom.

În timpul întâlnirii care a durat 20 de minute, avocații celor doi au confirmat faptul că Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy au ajuns la o înțelegere privind divorțul, la mai bine de 8 luni de când s-a aflat faptul că au decis să pună punct căsătoriei lor.

„Da, am ajuns la o înțelegere finală”, a spus Michael Mosberg, avocatul lui Sarkozy. „A fost anevoios, însă am făcut progrese. Mai este nevoie să revizuim înțelegerea, să o punem în executare și să o trimitem judecătorului, însă înțelegerea a fost făcută”. Acest lucru a fost confirmat și de Nancy Chemtob, avocatul actriței, care a precizat că „Toate problemele au fost rezolvate”. Următoarea întâlnire cu judecătorul este programată pe 25 ianuarie, cei doi încercând să pună capăt cât mai repede procesului de divorț.

Mai multe surse au confirmat pentru Page Six care este, de fapt, motivul pentru care Mary-Kate Olsen divorțează de Olivier Sarkozy. Se pare că alegerea actriței de a divorța a fost cauzată de decizia lui Olivier Sarkozy de a-i aduce în casa lor din Hamptons pe fosta lui soție și copiii lor, pentru a-i proteja pe durata pandemiei de coronavirus.

Sursele citate de Page Six susțin că actrița și bancherul în vârstă de 50 de ani sunt despărțiți încă din luna aprilie 2020. Atunci ar fi fost momentul în care Sarkozy a decis ca în casa pe care o împărțea cu Olsen să se mute fosta lui soție, Charlotte Bernard, cei doi copii pe care îi au împreună – Julien și Margot-, dar și mama lui.

„Olivier era foarte îngrijorat de siguranța familiei sale în New York în timpul pandemiei. El a insistat la Mary-Kate că vrea să își aducă fosta soție, copiii și pe mama lui din New York în casa lor din Bridgehampton”, a declarat sursa. „Poate francezii au o altă părere despre căsătorie și, deși Mary-Kate îi iubește pe copiii lui Olivier, a fost prea mult pentru ea faptul că și fosta lui soție locuia cu ei. Ce femeie și-ar dori ca fosta soție a partenerului să locuiască cu ei pe o perioadă nedeterminată în mijlocul unei crize?”.

„Nu există o legătură amoroasă între Charlotte și Olivier, el doar și-a dorit ca toată lumea să fie în siguranță pe durata pandemiei de coronavirus. Nu este ceva neobișnuit ca Charlotte să stea în casa cuplului din Hamptons pe durata vacanțelor, ea chiar a fost prezentă la nunta lui Olivier cu Mary-Kate”, a mai precizat o altă sursă.

În ceea ce privește problemele din căsătoria celor doi, aceeași sursă a precizat că „Este vorba doar de faptul că s-au distanțat emoțional. Nu există infidelitate sau trădare.. pur și simplu uneori cuplurile se distanțează. Planul lui de a-și muta familia în casa lor a fost însă ultima picătură pentru Mary-Kate”.

Mary-Kate Olsen a depus pentru prima dată actele de divorț pe 17 aprilie 2020, însă cererea i-a fost respinsă atunci deoarece nu se puteau depune noi cereri pentru divorț din cauza pandemiei. Potrivit Page Six, Mary-Kate Olsen și-a dorit ca procesul de divorț să înceapă cât mai repede deoarece Olivier Sarkozy ar fi reziliat contractul de închiriere al apartamentului lor din New York, iar avocații i-ar fi trimis lui Mary-Kate un e-mail prin care este anunțată că trebuie să se mute până pe 18 mai.

Page Six a relatat că Mary-Kate a scris în dosarul său următoarele: „Sunt îngrozită că soțul meu încearcă să mă dea afară din locuință, iar dacă va reuși, voi rămâne fără casă și îmi voi pierde bunurile personale.”

Mary-Kate Olsen a mai solicitat și punerea în aplicare a contractului prenupțial. Mary-Kate și sora sa, Ashley, au o avere estimată la 500 de milioane de dolari.

Citește și:
David Beckham se amuză pe seama modului în care zâmbește soția sa, Victoria

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people