Adela Popescu și Laura Cosoi au plecat împreună în vacanță alături de familiile lor

Adela Popescu și Laura Cosoi au plecat alături de soții și copiii lor în două destinații exotice preferate de mulți în această perioadă a anului.

Chiar dacă în România ne confruntăm cu temperaturi tot mai scăzute, acest moment pare a fi prilejul ideal de a pleca în vacanță într-o destinație exotică. Iar asta au făcut și Adela Popescu și Laura Cosoi, care au plecat alături de soții lor, Radu Vâlcan, respectiv Cosmin Curticăpean, dar și cu copiii în Dubai și Maldive. 

Pentru Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, această vacanță este cu atât mai specială cu cât cei doi sărbătoresc șase ani de la luna de miere. Alături de ei se află și cele două fetițe ale lor, Rita și Vera. Laura Cosoi și-a informat urmăritorii de pe Instagram cu privire la măsurile și restricțiile de călătorie care se impun. „Update Dubai: Test PCR făcut în România. Temperatura 19-20 grade, dar se simt 25. Vreme de plajă. Apă bună de scăldat. Te simți în siguranță pentru că toată lumea poartă mască, mai puțin turiștii pe plajă”, a scris Laura Cosoi pe Instagram Story.

„Test Covid Dubai – faci test PCR în țară. La aterizare în aeroport ți se face iar test (rapid din nas) gratis. Lași datele și în cazul în care ești pozitiv te contactează ei. Practic, după test poți pleca imediat”, a adăugat actrița.

În ceea ce îi privește pe Adela Popescu și pe Radu Vâlcan, cei doi au anunțat recent că vor deveni părinți pentru a treia oară. Prezentatoarea TV a făcut anunțul cadrul emisiunii de la PRO TV, „Vorbește Lumea”, pe care o prezintă alături de Cove. „Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: „Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte.” Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a spus Adela Popescu.

Citește și:
Carmen Grebenișan și-a surprins fanii cu imagini în care apare fără pic de machiaj

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people