Adela Popescu și Andreea Ibacka, schimb amuzant de replici pe rețelele de socializare

Adela Popescu și Andreea Ibacka au avut un schimb de replici surprinzător pe rețelele de socializare.

Adela Popescu și Andreea Ibacka, schimb amuzant de replici pe rețelele de socializare

Adela Popescu și Andreea Ibacka au luat pe toată lumea prin surprindere cu un schimb de replici pe care l-au avut în mediul online.

Recent, s-a aflat faptul că Adela Popescu va prezenta show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Cabral. După ce această informație a fost făcută publică, Andreea Ibacka a făcut o remarcă, într-o notă ironică, despre faptul că soțul ei va pleca împreună cu prezentatoarea TV în această vară în Republica Dominicană, acolo unde se va filma emisiunea. În declarația ei, Andreea Ibacka a făcut referire la o altă situație care a avut loc în urmă cu câteva luni, când ea și Cabral nu au fost invitați la botezul fiului cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan.

„Cum facem, cuscră Adela Popescu?! Tocmai ce ne-am împăcat după faza cu botezul și acum tu anunți în toată social media că pleci toată vara în Dominicană cu soțul meu?”, a fost mesajul pe care Andreea Ibacka i l-a transmis Adelei Popescu.

Ulterior, Adela Popescu i-a răspuns Andreei Ibacka, tot sub formă de glumă, spunând:

„Măi, cuscră! Ce te face să crezi că o să ne „chinuim” singuri pe acolo. Te rog să nu ne uiți blenderul, că și al meu e la „diversificare.”

În această discuție a intervenit și Radu Vâlcan, care a preferat să nu fie implicat în schimbul de replici pe care l-a avut soția lui cu Andreea Ibacka. 

„Nu mă băgați pe mine în discuțiile astea. Eu am treabă cu scutece etc. Chestii de bărbați”, a declarat Radu Vâlcan.

Cabral și Adela Popescu vor prezenta noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Unele dintre cele mai mari celebrități din România vor trăi timp de două luni cea mai mare provocare a vieții lor în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, cu resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice, vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei. Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților.

Citește și:
Iulia Vântur, declarație neașteptată despre relația pe care a avut-o cu Marius Moga: „Nu îmi pare rău că s-a terminat'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people