Adela Pârvu, fosta arhitectă de la „Visuri la cheie”, dezvăluie motivul pentru care a divorțat după 24 de ani de căsătorie

Adela Pârvu, fosta arhitectă de la "Visuri la cheie", a divorțat după 24 de ani de căsătorie, însă acum trăiește o nouă poveste de dragoste.

Adela Pârvu, fosta arhitectă de la „Visuri la cheie”, dezvăluie motivul pentru care a divorțat după 24 de ani de căsătorie

Adela Pârvu a divorțat în 2019 de scriitorul Adrian Pârvu, alături de care are doi băieți, în vârstă de 21 de ani. Fosta arhitectă de la „Visuri de la cheie” și-a refăcut viața, iar recent s-a căsătorit. 

Adela Pârvu a povestit în emisiunea „La Măruță” care au fost motivele pentru care a punct unei căsnicii care a durat 24 de ani. Arhitecta a menționat că băieții ei se așteptau ca ea și fostul ei soț să divorțeze. „Ce exemplu dăm copiilor? Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți. Era o diferență de 24 de ani. Suntem datori să ne trăim viața din plin. Profesional, consider că am reușit să fac lucruri frumoase, dar ca să fii creativ ai nevoie de afecțiune. Copiii se așteptau ca noi să divorțăm, au 21 de ani, au înțeles, noi avem un dialog foarte deschis, ne asumăm ceea ce trecem prin viață, ei au înțeles. Pentru ei contează să își vadă părinții fericiți.”

Arhitecta a menționat că a apelat la ajutor specializat deoarece privea divorțul ca pe un eșec. „Inițial, m-am gândit că poate e un eșec, dar am vrut să înțeleg ce s-a întâmplat și am apelat la terapie de psihanaliză. Am vrut să înțeleg de ce nu am avut o viață personală frumoasă. Psihanaliza m-a ajutat foarte mult, am înțeles cum funcționam ca un copil și cum repetam aceleași comportamente ca adult.”

În prezent, Adela Pârvu trăiește o poveste de dragoste alături de Bogdan Hăineală, care este expert contabil, având experiență și în antreprenoriat, potrivit PRO TV. Cei doi s-au cunoscut pe o platformă de dating, după ce arhitecta a fost încurajată de către băieții ei să își facă cont. „Băieții mei m-au încurajat să accesez platformele de dating sau agenții matrimoniale. Am văzut că nu se întâmplă mare lucru cu agențiile matrimoniale și nici cu platformele de dating. Dar într-o seară de august mi-am refăcut contul pe un site de dating, și primul care mi-a scris a fost Bogdan (n.red. actualul soț). A intrat în vorbă cu mine, mi-a plăcut profilul lui, era o descriere sumară, dar onestă. La un moment dat m-a rugat să îi dau profilul meu de Facebook. M-a cucerit cu simțul umorului, cu o glumă pe care a făcut-o”, a declarat Adela Pârvu în emisiunea „La Măruță.”

După trei săptămâni, Adela Pârvu a fost cerută în căsătorie de actualul ei partener. S-au cununat civil pe 12 octombrie, având alături nașii și câțiva prieteni apropiați. La cununia civilă s-au îmbrăcat în aceleași haine pe care le-au avut la prima întâlnire. „În trei săptămâni m-a cerut de soție. A fost scurt și direct, iar răspunsul meu a fost DA. I-am stricat planurile, am intuit că vrea să mă ceară de soție și i-am zis că nu mă impresionează vreun inel cu diamant. Am zis că singurul inel pe care îl vreau e verigheta. Vrem o viață de miere, nu doar o lună de miere”, a adăugat Adela Pârvu.

Citește și:
Catherine Zeta-Jones a ajuns la Peleș. Ce proiect filmează în România?

Foto: Pagina de Facebook Visuri la cheie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people