Vrei să ai mai mult succes pe aplicațiile de dating online? Ce să NU faci

Pentru a aduce povestea în realitatea palpabilă, evită să faci aceste lucruri când folosești aplicațiile de dating online.

Vrei să ai mai mult succes pe aplicațiile de dating online? Ce să NU faci

Aplicațiile de dating online nu sunt deloc străine de tine, dar nu îți poți explica de ce nu ai reușit să ieși la nicio întâlnire. Discuțiile nu sunt satisfăcătoare și ai senzația că atragi numai persoane nepotrivite și parcă nu se leagă nimic.

Să nu ai așteptări uriașe

Sigur, întotdeauna există excepția de la regulă. Aproape cu toții cunoaștem persoane care s-au îndrăgostit, s-au căsătorit, au făcut copii cu cineva întâlnit pe aplicațiile de dating online. Dar nu te aștepta ca acolo să găsești cei mai serioși bărbați. Sau că primul cu care discuți mai intens este bărbatul predestinat. Nu îți pune toate speranțele în aceste instrumente de dating, căci și dezamăgirea este pe măsură. Mai degrabă fii curioasă și dă-ți voie să experimentezi un nou mod de a găsi pe cineva, de a pune limite și a-ți perfecționa interacțiunea cu sexul opus.

Nu pune o descriere lungă

Nimeni nu are timp și răbdare să citească romane. Oameni te vor descoperi prin prisma discuțiilor, așa că nu expune totul despre tine în descriere. Ea funcționează mai degrabă ca teasing, iar unul scurt, amuzant va capta atenția. Profilul presupune și încărcarea de poze. Descrierea să aducă un plus de informație față de poze, nu să fie o explicație suplimentară a lor. Poți chiar să pui o întrebare interesantă, să ai o remarcă îndrăzneață ce stimulează mentalul. Și în niciun caz caracteristicile bărbatului pe care îl cauți sau de care fugi.

Nu deschide discuția plictisitor

Bună, ce faci – o abordare normală, dar lipsită de imaginație. Poate celălalt nici nu îți răspunde sau discuția moare rapid. Se poate gândi chiar că nu ai depus niciun efort pentru o deschidere mai interesantă. Fă referire la ceva legat de una dintre pozele sale, la ce a pus în descriere, o aluzie la un film, o melodie, care se potrivește contextului. Arată că ești inteligentă, ludică, atentă la detalii. Și, foarte important, nu începe discuția într-o notă negativă, iar dacă ești adepta sarcasmului… păstrează-l pentru mai târziu. Cine nu te cunoaște nu îți înțelege umorul, și te poate percepe ușor agresivă. Pe lista de așa nu intră și replicile siropoase, insinuările sexuale sau ofensatoare și nu-i cere poze în plus. Cel puțin nu din prima.

Nu pune poze prelucrate…

… sau doar o singură poză. Mizează foarte mult pe natural! O poză cu filtre sau prelucrată atent într-un program special nu seamănă cu tine cea din realitate. Iar oamenii vor o femeie atractivă, dar și una autentică. Nu alege poze cu spatele, în umbră, iar dacă ții tu neapărat să pui o anumită fotografie de grup în care arăți grozav, în ea să fie maxim patru oameni. Deși există persoane care resping ideea de poză de grup pe aplicațiile de dating, tocmai pentru că profilul este individual. Și, evident, fotografiile să fie cât mai recente. Un alt aspect este modul în care te prezinți. Studiile arată că suntem atrași de indivizii optimiști, care zâmbesc, deci atenție la mina serioasă, dar și la hainele pe care le porți în poze, cât sunt de revelatoare sau de sobre, niciuna dintre extreme fiind indicată.

Nu încerca să mulțumești pe toată lumea

Din teama de a nu fi respinsă, din dorința de atenție, poți avea tendința să te transformi într-un cameleon care pare compatibil cu fiecare interlocutor. Tocmai pentru a face o selecție a persoanelor nepotrivite și a fi în contact cu cineva pe calapodul tău, asumă-ți cine ești și ce îți place sau nu cu adevărat. Nu câștigi nimic profund din acest rol de people pleaser, ci mai degrabă atragi și întreții contactul cu persoane preocupate doar de ele, dezinteresate de nevoile celorlalți.

Citește și:
Greșeli pe care nu trebuie să le faci niciodată la început de relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle