Actorul Colin Farrell e de nerecunoscut în rolul Pinguinului din noul film Batman

Fanii aproape că nu l-au crezut pe Colin Farrell când le-a spus care este cel mai recent rol al său, din cauza transformării dramatice.

Actorul Colin Farrell e de nerecunoscut în rolul Pinguinului din noul film Batman

Trailerul noului film The Batman face senzație pe internet zilele acestea, iar fanii aproape că nu l-au recunoscut pe actorul Colin Farrell în rolul personajului negativ The Penguin (Oswald Cobblepot), din cauza transformării dramatice.

În cele câteva secunde din clip, actorul în vârstă de 44 de ani poate fi văzut purtând câteva proteze în zona feței și nu numai, operă a artistului Mike Marino. Costumul și machiajul îi schimbă aproape cu totul înfățișarea – nasul lui Colin Farrell e mult mai proeminent, fruntea sa a fost lărgită, iar corpul său pare mult mai vânjos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Los Últimos Hijos De Krypton (@krypton.tierra2) on

Transformarea este de-a dreptul spectaculoasă, însă i-a pus în încurcătură pe unii fani care… nici nu și-au dat seama cine joacă rolul inamicului lui Batman. Unul dintre artiști a clarificat situația pe Instagram, confirmând că cel din imagini chiar este Colin Farrell.

Robert Pattinson e cel care a primit rolul lui Batman în noua ecranizare Warner Bros. stabilită pentru lansare în 2021. Zoe Kravitz o va pune și ea în scenă pe Catwoman, iar Paul Dano este The Riddler. Chimia dintre Robert și Zoe a întrecut deja limitele chiar și în scurtele scene din trailer – de altfel, întregul film se arată a fi un viitor succes.

The Penguin rămâne cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți inamici ai lui Batman, fiind până acum adus la viață pe ecrane în 1992 de Danny DeVito, acum în vârstă de 75 de ani, alături de Michael Keaton în rolul principal.

Colin Farrell a fost văzut de curând în Los Angeles, în timp ce producția filmului rămâne încă suspendată din cauza pandemiei. Actorul de origine irlandeză a fost surprins în timp ce își lua o cafea la finalul lunii iulie, îmbrăcat într-un tricou negru și, bineînțeles, purtând mască.

Deși fanii abia așteaptă lansarea noului film, data clară a acesteia nu a fost încă anunțată, pe motivul că nu se știe exact nici când echipa de producție va putea lucra din nou în condiții normale, din cauza evoluției neașteptate a pandemiei de coronavirus.

Citește și:
Kim Kardashian și Kanye West rămân împreună, dar locuiesc separat

Text: Cristiana Daraban
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people