Kim Kardashian și Kanye West rămân împreună, dar locuiesc separat

Kanye West și Kim Kardashian au decis să locuiască separat până își rezolvă problemele în căsnicie.

Kim Kardashian și Kanye West rămân împreună, dar locuiesc separat

Kim Kardashian s-a întors în Los Angeles alături de copiii săi, North, Saint, Chicago și Psalm, după vacanța în Republica Dominicană. Kanye însă a ales să rămână în Wyoming, chiar dacă excursia în familie a fost ideea lui pentru a-și readuce căsnicia pe linia de plutire.

Potrivit surselor, rapperul Kanye West e hotărât să locuiască acolo o vreme, însă Kim e fericită că s-a întors în L.A: „E greu să călătorească atât de mult cu copiii. Kim pare încă să se concentreze pe a-și repara căsnicia”.

„Nu prea vorbește despre planurile ei de viitor”, continuă sursa. „Dar deocamdată pare mulțumită cu decizia lui Kanye de a locui în Wyoming. El merge mai departe cu campania prezidențială. Nimeni nu îi poate schimba această decizie”.

Dincolo de aceste vești, însuși Kanye West a postat miercuri pe contul său de Twitter un filmuleț cu el și soția sa Kim Kardashian, adăugând „Reușim prin credință” în descriere.

Încă de săptămânile trecute se zvonea că perechea își dorește o escapadă pentru a-și repune căsnicia pe picioare, însă alte surse apropiate susțineau că cei doi se concentrează mai mult pe copii: „Kim și Kanye nu au discutat nimic serios cât au fost împreună. Kim mai ales nu a vrut să stârnească o ceartă cu soțul ei, fiindcă făceau totul pentru copii. De asemenea, nu s-ar certa niciodată în fața lor”.

Totul venea la scurt timp după ce faimoasa familie a fost implicată într-un scandal continuu generat de ieșirile publice incontrolabile ale lui Kanye, care suferă de bipolaritate. Kim Kardashian a revenit cu un story pe contul său de Instagram în care explica problemele soțului său, cerându-le fanilor să trateze cu „compasiune” situația lor „complicată și dureroasă”.

Starul de reality show era aproape gata să divorțeze de Kanye West – „Kim e distrusă”, mărturisea atunci o sursă apropiată cuplului. „Ultimul lucru pe care și-l dorește e să rămână divorțată și cu 4 copii. Știe și ea că va fi bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația în sine”. „Kanye i-a propus să meargă într-o excursie cu familia iar Kim a fost de acord”, a mai adăugat aceasta. „Ar face orice să își salveze relația”.

Chiar dacă decizia celor doi de a locui separat pentru moment i-a luat prin surprindere pe fani, se prea poate ca ideea rapperului să fi fost într-adevăr bună – rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în continuare, pentru cei doi.

Citește și:
Kanye West a folosit în promo-ul pentru campania sa electorală imagini cu Anna Wintour și Kirsten Dunst, fără permisiunea acestora

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video