Aceste imagini cu Prințesa Diana participând la o competiție sportivă în anul 1991 te vor impresiona

Cu siguranță Prințesa Diana a fost o mamă dedicată, iar drept dovadă stau aceste imagini cu ea, în care aleargă în cadrul unei curse, și care au fost dezvăluite acum.

Aceste imagini cu Prințesa Diana participând la o competiție sportivă în anul 1991 te vor impresiona

Prințesa Diana continuă să fie o adevărată sursă de inspirație pentru cele mai multe dintre noi. Fie că o apreciem pentru frumusețea ei, pasiunea pentru modă sau devotamentul cu care s-a implicat în nenumărate organizații caritabile, Prințesa Diana va rămâne „Regina din inimile oamenilor”, așa cum mai era numită.

Au fost făcute publice mai multe imagini, dar și un video în care Prințesa Diana participă la o cursă în anul 1991 la Wetherby School, acolo unde învăța la vremea respectivă fiul ei, Prințul Harry. Imaginile sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât Prințesa Diana aleargă alături de alte mame, ba chiar fără a fi încălțată. Îmbrăcată cu o bluză neagră, un blazer într-o nuanță similară și o fustă bej, la care a adăugat o curea mai închisă la culoare, Prințesa Diana pare că s-a implicat în această cursă care avea loc anual.

La sfârșitul cursei, ea a fost surprinsă într-o fotografie adorabilă alături de fiul ei, Prințul Harry. De asemenea, acesta participa și el la competițiile organizate de școala la care învăța, inclusiv într-o cursă alături de alți colegi în care trebuiau să alerge într-un sac.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La principessa Diana infrange il protocollo reale per partecipare a una gara scolastica di William per la festa della mamma nel 1989. ❤👑 #peaceandlove . 👉 Il tweet ha raccolto in poche ore oltre 4 Milioni di visualizzazioni e più di 50.000 Retweet. . 💛 Se scorri le risposte, troverai calorosi ricordi come „La Principessa Diana aveva un’anima e un cuore così belli” e „Perché sto piangendo?!? Era la più Reale! Amerò e sarò un suo fan fino al mio ultimo giorno. . 🇬🇧”Princess Diana breaking royal protocol for William, to participate in a Mothers Day school race, 1989 . . The tweet has racked up nearly 300,000 likes and 50,000 retweets. If you scroll through the replies, youll find warm remembrances like Princess Diana had such a beautiful soul and heart' and Why am I crying?!? She was THE REALEST! I will love and be a fan of her until my last day.' . . #respect 👉 👑 ♂️ #princessdiana #TeamEnertor #BreakYourLimits #Enertor #sports #allenamento #runnersitalia #queen #love #training #100m #tracknation #distantimauniti #trainingday #runninginspiration #libertà #proudtobe #trackandfield #sprinter #diana #runningmotivation #iosonounrunner #runnersworld #runnergirl #sport #iomialleno #iorestoacasa #andràtuttobene

O postare distribuită de ENERTOR® ITALIA (@enertoritalia) pe

În plus, nu ar fi fost pentru prima dată când Prințesa Diana participa la această competiție. Ea a mai luat parte și în anul 1989, atunci când Prințul William era student.

Citește și:
Prințul Harry acuzat că „exploatează comercial' moartea mamei sale, Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people