Shape Art Pilates Studio – antrenament pentru trup si spirit

Primavara aceasta aduce o veste minunata pentru cei care doresc o revitalizare, sa se simta si sa fie frumosi si la exterior si la interior: exercitiile Pilates!

Shape Art Pilates Studio – antrenament pentru trup si spirit

Si nu orice fel de exercitii Pilates, ci vorbim despre un program cu exercitii personalizate, in functie de nevoile fiecaruia, in cadrul Shape Art Pilates Studio.

Shape Art Pilates Studio este primul si singurul studio din Romania care ofera o gama completa de sesiuni personalizate Pilates cu echipamente unice, produse de Balanced Body in Statele Unite, cel mai mare producator de echipamente Pilates din lume.

Instructorii specializati de la studio coordonati de Gizem Cordan Deletioglu te asteapta sa descoperiti impreuna exact de ce program ai nevoie pentru a te simti mai bine ca niciodata.

Acest sistem este unic in lume.Clientii nostri au observat treptat ca modificarile fizice si spirituale obtinute in urma exercitiilor Pilates i-au transformat vizibil. Au devenit mai increzatori, au inceput sa zambeasca mai mult, iar unii chiar ne-au spus ca le-am schimbat vietile in bine. Si cel mai important, oricine poate practica Pilates, indiferent de varsta sau conditie fizica”, a spus Gizem Cordan Deletioglu

Studioul Shape Art Pilates ofera in plus si exercitii Pilates pentru sarcina si perioada de dinainte si dupa. In timpul sarcinii, exercitiile Pilates le pot ajuta pe femei sa inteleaga modificarile care se produc in corpul lor, sa-si imbunatateasca postura si sa reduca durerile din timpul nasterii. Specialistii de la Shape Art Studio pot ajuta femeile insarcinate in a-si stabili echilibrul de care au nevoie pe masura ce sarcina avanseaza. Mama este ghidata de instructorul de Pilates pentru a inchide muschii abdominali, a realinia coloana si a reconditiona zona pelviana.

Dupa nastere, mamele trebuie sa fie in forma pentru a se bucura de momentele placute alaturi de bebelusii lor. Indiferent daca ai nascut natural sau prin cezariana, instructorul Shape Art Pilates te va ajuta, pe parcursul intregii sesiuni de 60 de minute, sa-ti cresti nivelul energiei, sa-ti tonifici si formezi bratele, coapsele, zona dorsala si muschii abdominali.

La Shape Art Pilates Studio poti beneficia si de metodele terapeutice prin masaj. Produsele Yonka si arta ritualurilor de frumusete ofera pielii tale resurse pentru a-si recapata echilibrul si vitalitatea.
Dupa doar 60 de minute petrecute alaturi de instructorul personal, la Shape Art Pilates Studio te vei simti mai sigura pe tine, mai increzatoare in fortele proprii, mai energizata si mai frumoasa din punct de vedere fizic, dar si spiritual.

Printre echipamentele pe care le vei descoperi in Shape Art Pilates Studio se numara Allegro Reformer, Clara Step Barrel/Spine Corrector, Arc Barrel, Jump Board, Foam Roller, Pilates Ultra-Fit Circle sau Pilates Balls de diferite dimensiuni.

Pilates reprezinta un sistem de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului al XX-lea care se bazeaza pe ideea ca oricine isi poate folosi mintea pentru a controla muschii. Programul se axeaza pe musculatura posturala care ajuta la pastrarea unei pozitii echilibrate a corpului si care este esentiala in asigurarea suportului coloanei, de la care pornesc, de altfel, multe dintre problemele fizice ale persoanelor active in secolul al XX-lea. Pilatesul, practicat corect, asigura o postura corecta a spatelui si, in acelasi timp, transforma radical felul in care arati, intarind musculatura fara a genera masa, alungind corpul si tonifiind coapsele si abdomentul.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet