Sambucus Immune Syrup, solutia naturala pentru cresterea imunitatii

Apreciat inca din Antichitate pentru proprietatile sale exceptionale intr-o gama larga de afectiuni virale, Socul reprezinta o solutie naturala in raceli si grile.

Sambucus Immune Syrup, solutia naturala pentru cresterea imunitatii

In produsul natural Sambucus Immune Syrup, se regasesc toate proprietatile terapeutice ale Socului, alaturi de Propolis, Echinacea angustifolia si purpurea, vitamina C si gluconat de zinc. Forma lichida a produsului ii asigura un efect adjuvant emolient asupra cailor respiratorii.

Ajuta la protejarea aparatului respirator superior si inferior prin ameliorarea tusei, reducerea secretiilor mucoaselor si stimularea expectoratiei mucusului din caile respiratorii.

Sambucus Immune Syrup are rol antiinflamator, bacteriostatic, antiviral si antifungic. Produsul este recomandat in raceala, gripa, rinita, sinuzita, rinofaringita, faringita, laringita, bronsita si astm.

Pret recomandat: 75 lei / 120ml; Telverde: 0800 873 266;
www.secom.ro

Sambucus Immune Syrup este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara. Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet