Paine nedospita (azima) din faina integrala de la Michel Montignac

Pe baza principiilor de nutritie Montignac si sub directa coordonare a nutritionistului, a fost creata o gama de produse frantuzesti, certificate ecologic sub sigla ECOCERT, de catre Ministerul Agriculturii din Franta, produse ce pot fi utilizate direct in planul de scadere in greutate si, ulterior, pentru mentinerea greutatii si a unui stil de viata sanatos.

Paine nedospita (azima) din faina integrala de la Michel Montignac

Aceste produsele special realizate se regasesc acum in gama Michel Montignac si se impart in urmatoarele categorii: gemuri din fructe, cereale, ciocolata, leguminoase, paste, faina, produse de panificatie si patiserie, fructoza cristalizata, preparate pe baza de legume.

Acum aceste produse sunt disponibile si in Romania. Vezi mai multe informatii precum si reteaua de magazine unde le poti cumpara pe http://www.montignacshop.ro/

Dieta Montignac, spre deosebire de alte regimuri nutritionale, nu exclude consumul de paine si produse de patiserie, in acest sens fiind create o serie de produse cu IG scazut: paine nedospita (azima), paine integrala de secara, fursecuri, fursecuri cu seminte de in si lamaie, batoane cu fructe si batoane cu fructe si ciocolata.

Paine nedospita (azima) din faina integrala de la Michel Montignac  

  • Indice Glicemic 45
  • Ingrediente: faina integrala de grau, apa, sare. Grau cultivat ecologic.
  • Valoare energetica: 345 Kcal / 100 g

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet