MedLife rezerve de lux pentru viitoarele mamici

MedLife a inaugurat un minicomplex de apartamente de lux, in cadrul maternitatii din Life Memorial Hospital.

Fiecare dintre apartamente include 2 camere – rezerva propriu-zisa si living, acesta din urma putand fi utilizat in calitate de camera de cazare pentru potentialii vizitatori care doresc sa stea alaturi de mamele gravide la venirea pe lume a nou – nascutilor. Potrivit reprezentantilor MedLife, serviciile medicale sunt completate cu unele specifice hotelurilor de lux: steward la simpla apasare a unui buton, meniuri personalizate, facilitati de comunicare, gimnastica medicala de recuperare si masaj.

„Lansarea apartamentelor de lux din cadrul maternitatii a venit din dorinta de a oferi pacientelor noastre standardele si confortul spitalelor din Europa Centrala si de Vest, reprezentand, totodata, un proiect care completeaza gama serviciilor de top din portofoliul MedLife. In acest moment, viitoarele mamici care se decid sa nasca in cadrul spitalului Life Memorial au la dispozitie, pe langa pachetul standard de servicii medicale, posibilitatea de a ramane alaturi de sot sau un alt membru al familiei in conditii speciale cu asistenta medicala si auxiliara dedicata, beneficiind de o gama larga de facilitati specifice hotelurilor de lux. Mai mult, in noua sectie viitoarele mame vor avea optiunea sa fie asistate la nastere de medicul propriu. Avand in vedere noile beneficii si facilitati, ne asteptam ca in 2010 sa pastram pozitia de lider inclusiv pe acest segment de piata”, a declarat Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie, MedLife.

Maternitatea MedLife - spitalul Life Memorial

Avand o expertiza de peste 13 ani, MedLife a reusit sa se impuna pe piata de profil prin aplicarea unui sistem integrat de servicii medicale: ambulator, laborator de analize, imagistica, chirurgie, recuperare si relaxare.

La ora actuala, MedLife isi desfasoara activitatea in 4 Hyperclinici din Bucuresti si din tara, 5 laboratoare proprii de analiza, 28 de centre medicale, avand un parteneriat de colaborare cu peste 100 de clinici medicale din toata tara.

De asemenea, MedLife detine cel mai mare spital privat din tara, Life Memorial Hospital. Acesta este primul spital privat din Romania realizat in conformitate cu cerintele obligatorii ale Uniunii Europene si singurul spital care dispune de un ambulatoriu si un laborator de analize proprii ce faciliteaza realizarea investigatiilor si permite diagnosticarea intr-un timp foarte scurt.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet