IMUNOTUS – aliatul tau natural in sezonul rece

Pentru mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si functionarea normala a sistemului imunitar, Laboratoarele Fiterman au creat gama IMUNOTUS.

IMUNOTUS – aliatul tau natural in sezonul rece

Prin continutul sau de fructe de soc, flori de soc, cimbru, si ciubotica cucului, IMUNOTUS ajuta la fluidificarea secretiilor mucoase si favorizeaza expectoratia. In plus, continutul de vitamina C si acetilcisteina fac ca acest produs sa fie o formula complexa, de mare ajutor in sezonul rece.

Socul ajuta la intarirea sistemului imunitar.
Cimbrul are actiune mucolitica si expectoranta, recomandat impotriva tuturor inflamatiilor de la nivelul cailor respiratorii.
Vitamina C a fost considerata mereu un remediu natural esential in sezonul rece, cand apar racelile si gripa, fiind un foarte bun imunostimuator.
Ciubotica cucului stimuleaza secretia de mucus, avand rezultate excelente in sezonul rece.

Gama IMUNOTUS are doua forme de prezentare: plicuri si sirop.

  • Plicurile ( peste 2 ani) au o administrare usoara- se dizolva in apa, se utilizeaza aproximativ de 3 /zi – si un gust placut de soc
  • Siropul IMUNOTUS ( peste 2 ani) are actiune rapida , nu are aromatizanti, nu are coloranti si conservanti sintetici; are seringa dozatoare.

Gama IMUNOTUS poate fi gasita in farmacii. Pretul recomandat este de 27 ron (cutie 20 plicuri) si 35 ron (sirop 150 ml).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet