Dettol – pentru protectia impotriva bacteriilor si virusurilor

Reckitt Benckiser lanseaza gama Dettol - o gama completa pentru protectia impotriva bacteriilor si virusurilor transmise prin contact direct, singura gama de produse antibacteriene recomandata de Societatea Romana de Pediatrie.

Dettol – pentru protectia impotriva bacteriilor si virusurilor

Consideram ca suntem atenti la sanatatea noastra si a familiei noastre. Ne educam copii sa se spele des pe maini mai ales ca foarte multe boli se raspandesc datorite unei igiene precare. Atunci cand atingem diferite obiecte, in special din spatiul public, colectam milioane de microbi care pot transmite boli grave.

50% din infectiile respiratorii sunt provocate prin intermediul mainilor contaminate. Microbii care provoaca raceala sunt descoperiti pe mainile a peste 58% din persoanele bolnave. Acestia pot supravietui pe maini pentru cel putin 2 ore, dar in fiecare ora ne atingem nasul si/sau ochii de cel putin 2 ori. Oare suntem chiar atat de atenti?

Sapunul lichid antibacterian Dettol protejeaza impotriva bacteriilor ce se raspandesc prin atingere. Substanta activa din sapunul antibacterian Dettol distruge 99,9% din bacteriile si virusurile comune, inclusiv cele raspunzatoare pentru raceala si gripa. Sapunul antibacterian Dettol este testat dermatologic, are un miros proaspat, iar formula sa contine ingrediente hidratante.

Gama Dettol este prezenta acum in Romania cu 3 produse:
– 2 produse pentru dezinfectarea mainilor: Gel antibacterian si Sapun lichid antibacterian
– 1 produs pentru dezinfectarea suprafetelor: Spray pentru suprafete

Pret recomandat: sapun lichid antibacterian Dettol 250 ml – 15 lei, gama disponibila exclusiv in farmacii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet