Vi-l faceți reciproc și reaprindeți pasiunea în cuplu. Beneficiile masajului sexual

Incendiu între așternuturi și pasiune care primește puțin ajutor. Viața voastră sexuală lasă de dorit? Încercați masajul sexual!

Vi-l faceți reciproc și reaprindeți pasiunea în cuplu. Beneficiile masajului sexual

Cel mai probabil realitatea te-a făcut să ieși din idealizare. Atracție nebună, pasiune ca un foc de artificii… acestea sunt afectate de trecerea timpului sau diferite probleme cu care vă confruntați în cuplu. Multiple responsabilități, stres de la serviciu, presiunea restricțiilor și a pandemiei, probleme de natură financiară formează un cocteil ce dinamitează viața sexuală, care începe să scârțâie. Iar după 5 ani de relație fluturașii din stomac s-au dus și nu te mai împing către sex așa cum se întâmpla la începutul poveștii voastre. Ți-ai dori să resuscitezi pasiunea și ai rămas fără idei? Încearcă masajul sexual. Ideea de masaj nu îți este străină, probabil că l-ai pus în practică de nenumărate ori. Însă aici nu masezi doar spatele, ci fiecare parte a corpului, atingând, din plin, inclusiv organele sexuale. Ca un joc erotic în care vă invitați reciproc la explorare.

Ajută libidoul

Tu sau partenerul ați fost cam stană de piatră? E posibil ca asta să se schimbe. Lumină difuză, lumânări parfumate sau uleiuri esențiale, muzică în surdină și atingeri blânde care încep ca un masaj inocent și se transformă apoi în îndrăzneală tactilă. De aici până la actul sexual în sine mai poate fi un pas.

Cura anti-stres

Ok, poate nu ajungeți la sex, nu imediat. Masajul se știe deja că reduce tensiunea musculară și ajută la eliberarea hormonilor responsabili cu starea de bine. Îl doare spatele de la orele nenumărate petrecute în fața calculatorului? Masajul alină și durerea. Până la urmă contribui la îmbunătățirea stării lui fizice și mentale, un element necesar când te gândești la sex.

Creșteți intimitatea fizică

Sunteți nu doar iubiți, ci și prieteni? Discutați orice, aveți încredere unul în celălalt, știți că la nevoie vă puteți baza pe partener? O caracteristică întâlnită și în relațiile de prietenie, doar că nu faci sex cu prietenii, nu locuiești cu ei, nu creșteți copii împreună. Așadar vorbim și de o altă componentă, și anume cea de intimitate fizică. Analizează cât de des vă sărutați, vă mângâiați, vă îmbrățișați, vă țineți de mână… Masajul sexual readuce din plin apropierea fizică care poate că lipsește din cuplul vostru.

Învățați să vă predați plăcerii

Anxietatea de performanță este un inamic redutabil al sexului. Vă concentrați pe actul sexual, pe ce faceți sau trebuie să faceți astfel încât să performați. Ca atare bucuria și savurarea plăcerii sunt la ani lumină distanță. Prin masajul sexual cel care îl primește învață să se ancoreze în aici și acum, să renunțe la control. Cel care îl oferă să reducă tempo-ul și cursa după orgasm.

Vă redescoperiți

Nu este neobișnuită concentrarea asupra penetrării, renunțarea la preludiu sau transformarea lui în două săruturi și cam atât. Descoperiți la voi și la partener zone erogene. Explorați corpul și pielea în toată măreția lor, iar ghidajul verbal nu trebuie să lipsească. Uneori îți dai seama ce aduce plăcere din reacția celuilalt, însă dacă este mai silențios posibil să nu fie foarte clar. De aceea agreați acest ghidaj, în care să comunicați ce este foarte excitant, care zone sunt sensibile.

Citește și:
Longevitate mare? Ce trebuie să faci în cuplu dacă vrei să trăiești mai mult

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle