Soldații ucraineni se căsătoresc înainte să se întoarcă la război: „Ne așteaptă o perioadă grea”

Un cuplu de soldați ucraineni s-a căsătorit înainte de a se întoarce pe front, în războiul împotriva Rusiei.

Soldații ucraineni se căsătoresc înainte să se întoarcă la război: „Ne așteaptă o perioadă grea”

Un cuplu ucrainean care s-a întâlnit pentru prima dată în timpul războiului din 2015 a decis să se căsătorească înainte de a înfrunta trupele ruse la periferia Kievului. Cei și-au început relația în 2022, când s-au reîntâlnit în timpul invaziei ruse a Ucrainei.

Un cuplu de soldați ucraineni s-a căsătorit înainte de a se întoarce la război

Cuplul, care s-a întâlnit pentru prima dată în timpul războiului din Donbas în urmă cu șapte ani, a fost fotografiat la ceremonia desfășurată într-un spital din Brovary. Din motive de securitate, numele celor doi nu sunt dezvăluite. Cel care a oficiat ceremonia a ținut și servicii pentru alte persoane din cadrul militar și medical, precum și pentru civili.

„Ne așteaptă o perioadă grea, așa că am decis să o facem acum', a spus mireasa.

Un alt cuplu de soldați și-a unit destinele pe linia frontului

Aceasta este a doua nuntă din prima linie care are loc în Ucraina în ultimele săptămâni. La începutul acestei luni, primarul Kievului a făcut o vizită unui cuplu de proaspăt căsătoriți, îmbrăcat în uniformă militară.

Videoclipul distribuit online a arătat o pereche îndrăgită, Lesya și Valeriy, care se ocupă de apărarea teritorială, sărbătorind căsătoria lor lângă Kiev. Totodată, fostul campion de box Vitali Klitschko le-a oferit binecuvântările sale. Un clip al ceremoniei a fost distribuit pe Internet, perechea fiind înconjurată de aplauze, camere de luat vederi și colegi soldați, spunând că „viața continuă'.

Lesya a putut fi văzută ținând un buchet de flori, în timp ce ea și Valeriy țineau pahare de șampanie. Ambii căsătoriți au fost aplaudați, iar mireasa și-a schimbat casca de militar cu un voal alb. Un grup de colegi s-a alăturat, iar unul dintre ei le-a cântat la un instrument popular ucrainean.

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

FOTO: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle