Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina, detalii terifiante despre fuga din țară: „A fost cu adevărat înfricoșător”

Veronika Didusenko, fosta câștigătoare Miss Ucraina din 2018, a reușit să fugă din țară cu fiul ei și a oferit detalii terifiante despre situația actuală.

Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina, detalii terifiante despre  fuga din țară: "A fost cu adevărat înfricoșător"

Veronika Didusenko a vorbit despre plecarea ei și a fiului ei în vârstă de 7 ani din țară în mijlocul invaziei ruse, oferind detalii terifiante.

Fosta Miss Ucraina a fugit din țară cu fiul ei

Veronika Didusenko, care a fost recompensată cu titlul de Miss Ucraina în 2018, a spus că și-a luat fiul în vârstă de 7 ani și au părăsit orașul Kiev în dimineața primului atac al Rusiei, potrivit interviului ei recent cu Extra.

„Forțele militare ruse au început să bombardeze la ora 5 dimineața. Am condus cam 18 ore; mașinile militare pe de o parte și pasagerii pe cealaltă parte și totul se încheie cu elicoptere rusești zburând deasupra capului nostru. A fost cu adevărat înfricoșător”, a spus Veronika.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Veronika Didusenko face apel către întreaga lume

Veronika Didusenko și fiul ei au ajuns în siguranță în SUA, mai exact în Los Angeles. Fosta Miss Ucraina a făcut apel către lume să sară în ajutorul Ucrainei în aceste momente de criză. Copleșită de emoții, tânăra a spus că și-a pierdut unul dintre cei mai apropiați prieteni în bombardamentele rușilor.

„Ucraina are nevoie de ajutor. Avem nevoie, avem nevoie de arme, provizii. Avem nevoie de mai multe sancțiuni împotriva Rusiei. O prietenă a murit în urma exploziei din Harkiv. Era o fată în vârstă de 21 de ani”, a mai spus Didusenko.

Deocamdată, însă, Veronika Didusenko insistă că țara are nevoie de ajutor pe teren. Aceasta a spus că își dorește ca civilii să poată părăsi în siguranță Ucraina, fără a fi prinși în mijlocul exploziilor. Femeile și copiii sunt blocați se tem pentru viețile lor.

„Avem nevoie urgentă de oamenii care sunt în orașele ocupate, avem nevoie de ei să evadeze, avem nevoie să meargă liberi și în siguranță. Ne dorim ca cetățenii pașnici să poată părăsi zona de război. Deci, prioritatea în acest moment este să salvăm viețile oamenilor din Ucraina”, a mai spus Veronika Didusenko.

Citește și:
Președintele Zelenski, discurs impresionant în fața parlamentarilor britanici. A citat celebrul discurs al lui Winston Churchill: „Vom lupta până la sfârșit'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video