Prezent în Ucraina pentru a filma un documentar despre război, Sean Penn a fugit la graniță pe jos

Sean Penn a dezvăluit că a mers pe jos la granița Ucrainei, după ce și-a abandonat mașina. Actorul a descris teama și disperarea din ochii ucrainenilor care încercau să părăsească țara.

Prezent în Ucraina pentru a filma un documentar despre război, Sean Penn a  fugit la graniță pe jos

Sean Penn a dezvăluit că a mers kilometri buni până la granița cu Polonia în timp ce filmează un documentar VICE despre invazia Rusiei în Ucraina. Actorul, în vârstă de 61 de ani, a spus că atât el, cât și echipa sa de filmare au decis să-și abandoneze mașina și să fugă pe jos.

Sean Penn a mers pe jos la granița Ucrainei

Actorul a mărturisit că a văzut miile de rezidenți ucraineni fugind pentru siguranță, cu cozi întinse pe kilometri întregi. Sean a descris într-un mesaj pe Twitter modul în care mașinile erau pline de femei și copii, singura lor posesie de valoare fiind vehiculul în care călătoreau.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Eu și doi colegi am mers mile până la granița cu Polonia după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. Aproape toate mașinile din această fotografie transportă doar femei și copii, majoritatea fără niciun semn de bagaj, iar o mașină este singura lor proprietate de valoare”., a spus Penn.

Sean a filmat documentarul despre escaladarea tensiunii din Ucraina din noiembrie anul trecut. Acesta vine după ce actorul a numit războiul președintelui Vladimir Putin împotriva Ucrainei o „greșeală brutală”.

Deja este o greșeală brutală de vieți luate și inimi zdrobite, iar dacă nu va ceda, cred că Putin va fi făcut cea mai îngrozitoare greșeală pentru întreaga omenire. Președintele Zelenski și poporul ucrainean s-au ridicat ca simboluri istorice ale curajului și principiului”., a spus actorul.

Penn a zburat în capitala Ucrainei săptămâna trecută. El a fost văzut la o conferință de presă guvernamentală la câteva ore după invazie. El reprezenta VICE pentru un documentar filmat despre război, pe care Putin l-a considerat o „operație militară specială'”

Citește și:
Shannen Doherty continuă plină de optimism lupta cu cancerul: „Noile bandaje m-au făcut să zâmbesc'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video