Nu-ți fie teamă să te întâlnești cu un bărbat mai tănâr! Ce avantaje ai față de o femeie de vârsta lui

Îți surâde ideea să te întâlnești cu un bărbat mai tânăr, dar ai o mulțime de preconcepții în ceea ce privește diferența de vârstă. De ce să renunți la ele.

Nu-ți fie teamă să te întâlnești cu un bărbat mai tănâr! Ce avantaje ai față de o femeie de vârsta lui

Cuplul cu diferență de vârstă este acceptat de societate când bărbatul este cel cu mulți ani în plus față de femeie. Cumva este agreat tacit și cuplul unde el poate chiar să îi fie tată sau bunic partenerei. Dacă însă femeia este cea mai mare, apar o mulțime de idei preconcepute care pot sta în calea unei relații cât se poate de sănătoase și împlinite pentru ambii. Dacă în dragoste și în război este permis orice, care ar fi motivele pentru care te-ai crampona de acest detaliu legat de anul nașterii? Așadar, iată ce i-ai putea oferi tu, mult diferit și îmbunătățit față de o fată de vârsta lui.

Asumarea

Știi cine ești, ce vrei, ce nu este ok pentru tine, care sunt acele limite care nu accepți să fie încălcate și domeniile unde puteți negocia și ca atare da dovadă de flexibilitate. Ai avut timp suficient să te cunoști și experiențe de viață care te-au pus în diferite ipostaze delicate de unde ți-ai luat lecțiile necesare. Această asumare oferă un teren foarte stabil pentru construirea unei relații de cuplu și trasarea granițelor necesare și sănătoase.

Discuțiile cu substanță

Zona ce ține de cultură a fost intens hrănită, prin urmare poți susține o discuție interesantă pe multiple teme. Știi să devii și ludică, să trăiești momentul, să te ancorezi în relaxare. Dar și să fii acolo în situații critice, să ai abordări elaborate, punctuale eficiente pentru contextul respectiv.

Independența

Nu ai nevoi să faci compromisuri, să fii cu cineva din considerente financiare. Cariera ta este într-un punct bun, câștigi suficient cât să te poți întreține pe tine și poate copilul pe care îl ai dintr-o fostă căsătorie. Îți permiți casa ta, haine, accesorii, vacanțe. Iar asta îți conferă nu doar liniște ci și o stimă de sine mai ridicată, încredere în forțele proprii. Prin urmare alegi să fii cu un bărbat pentru că îți place, te simți bine cu el. Nu pentru că ai nevoie de el.

Ai un comportament liniar…

… fără drame, jocuri de culise și ieșiri teatrale. Ești suficient de matură încât să știi că astfel de manifestări nu sunt atractive pentru un bărbat, indiferent de vârsta sa. Te nemulțumește ceva? Discutați acasă, în intimitate, fără explozii jenante în public.

Forță și feminitate

Da, ești independentă și știi că te descurci singură în aproape orice situație. De asemenea nu este o problemă pentru tine să ceri ajutorul. Ești conștientă de capacitățile tale, dar înțelegi că nu este utilă lupta de putere în cuplu, castrarea emoțională a bărbatului, încercând să îi demonstrezi mereu că tu ești cea care poartă pantalonii. Indiferent cât ești de puternică, nu uiți să îi validezi masculinitatea și să îți dezvălui feminitatea, păstrând astfel un echilibru de energie masculină vs feminină.

Citește și:
Prietenie, cuplu? Cum să te porți când vrei să creezi o legătură emoțională sănătoasă cu cineva nou în viața ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle