Cătălina Cara lansează piesa „Missing Pieces” și anunță evenimentul de lansare al EP-ului

După succesul primei lansări, cântăreața și compozitoarea Cătălina Cara este pregătită să lanseze cel de-al doilea single, Missing Pieces și anunță concertul de lansare al EP-ului de debut pe data de 1 martie.

Cătălina Cara lansează piesa „Missing Pieces” și anunță evenimentul de lansare al EP-ului

Missing Pieces este piesa perfectă pentru ca vocea delicată și inocentă a Cătălinei să strălucească. Alimentată de emoțiile și talentul ei indiscutabil, versurile explorează modurile prin care o nouă dragoste poate să îmbogățească viața cuiva. În comparație cu piesa anterioară, Missing Pieces este mai sensibilă și dezvăluie procesul de trecere la o relație de iubire sănătoasă care te face să te simți ca acasă.

„Cel de-al doilea single, Missing Pieces, este esența a cine sunt când vine vorba de dragoste: cred în armonia între două suflete care se cunosc în profunzime dar sunt îndeajuns de vulnerabili să-și semnaleze unde ar putea lipsi o piesă din puzzle. Aceasta, în opinia mea, este fundația unui parteneriat de lungă durată care poate cultiva o conexiune atât de puternică încât oamenii care o impart pot depăși orice provocare venită în calea lor.”, spune Cătălina Cara.

Datorită experienței de viață Cătălina își exprimă mult mai ușor sentimentele și emoțiile care adaugă la starea sound-ului ei și asta se traduce și în show-urile ei live. Primul performance al EP-ului de debut Leap Year Baby, care se va lansa pe data de 28 februarie, va fi în cadrul CONCRETE Series la clubul Expirat București pe data de 1 martie 2022. Band-ul a repetat pentru a desfăta publicul cu un festin de sunete care va marca începutul călătoriei în care Cătălina s-a îmbarcat cu o inimă deschisă.

Bilete la evenimentul CONCRETE Series pot fi achiziționate în curând.

Citește și:
10 dintre cele mai bune filme de debut regizate de femei

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle