10 motive pentru care femeia Taur este partenera perfectă în viață și dragoste

Fiind un semn de Pământ, guvernat de planeta Venus, femeile născute în zodia Taur se remarcă prin senzualitate și încăpățânare deopotrivă!

10 motive pentru care femeia Taur este partenera perfectă în viață și dragoste

Femeia Taur nu îți va irosi niciodată timpul, și te va face să apreciezi fiecare secundă petrecută lângă ea. Iată 10 motive pentru care nativele din zodia Taur sunt partenere perfecte atât în viață, cât și în dragoste:

Femeia Taur este calmă

Nu te așteptai la asta, nu? Deși în orice Taur se ascunde un mic vulcan, gata să erupă atunci când are motive serioase să o facă, în general este o persoană liniștită, care se enervează destul de greu. Văd roșu în fața ochilor doar atunci când o persoană face tot posibilul să îi scoată din sărite și e adevărat că în acele momente e mai bine să nu le stai în cale. În general însă sunt persoane pașnice, în preajma cărora te vei simți confortabil.

Nativele din Taur sunt loiale și devotate

Când Femeia Taur intră într-o relație, o face pe termen lung. Deși uneori îi poate surâde o aventură de o noapte, sunt de obicei de modă veche, când vine vorba de a ieși cu cineva. Sunt extrem de pretențioase în alegerea unui partener, iar când l-au găsit, îl privesc ca pe cel lângă care e posibil să rămână toată viața. Pentru femeia Taur nu există jumătăți de măsură, și nu folosește diferite jocuri pentru a ține pe cineva lângă ea. Va da totul într-o relație, iar dacă aceasta nu va funcționa cum și-a dorit, nu va avea niciun regret în a căuta altceva.

Femeia Taur este foarte pasională și senzuală

Lângă o nativă din Taur, nici măcar nu vei avea timp să te plictisești sau să duci lipsă de momente pasionale. Guvernată de Venus, zeița grecească a frumuseții, iubirii și pasiunii, Taurul râvnește la plăcerile senzuale ale vieții. Adoră să își exprime afecțiunea fizic, iar partenerul lor va fi mai mult decât încântat. Având un Taur alături, relația nu va cunoaște niciodată monotonia. Trebuie să primească însă la fel de mult pe cât oferă, altfel poate să își întoarcă atenția în altă parte.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Sunt hotărâte și determinate în tot ceea ce fac

Când Taurul își pune ceva în cap, nu e nimic care să îl poată opri. Chiar și în momentele dificile, în care eșecurile și respingerea apar în viața lor, refuză să renunțe. Un eșec alimentează doar dorința de a merge înainte. Sunt atât de determinate în a obține ceea ce își doresc, indiferent de obstacole și ce spun ceilalți, încât vor face până la urmă ce cred că e bine. Acesta este momentul în care încăpățânarea lor celebră intră în joc. Indiferent de sfaturile pe care le primesc, cu privire la de ce nu ar trebui să iasă cu o persoană sau să aplice pentru un anumit job, Taurul va face până la urmă tot ceea ce își dorește.

Sunt protectoare dar nu le este teamă să spună ce gândesc

Deși nu sunt mereu văzute ca fiind sufletul petrecerii, nativele din Taur sunt considerate persoane mai tăcute, dar puternice. Nu le încântă ideea de a se da mereu în spectacol sau a atrage atenția asupra lor. Sunt mai rezervate atunci când își fac cunoștințe noi, dar asta pentru că analizează mai mult decât o fac celelalte zodii. Cu toate astea, nu le este teamă să își exprime punctul de vedere, iar atunci când o fac, au cu siguranță ceva interesant de spus. Dacă cineva se poartă urat cu persoanele dragi lor, sunt primele care le sar în apărare. Un Taur nu se va da înapoi în a-ți spune adevărul, dar o va face într-o manieră diplomată.

Femeia Taur este rațională și pragmatică

Având un simț critic dezvoltat, și un ochi cât se poate de realist, femeia Taur vede lumea exact așa cum este. Spre deosebire de semnele de aer, care sunt mereu cu capul în nori, Taurul își păstrează atât capul, dar mai ales picioarele, pe pământ. Analizează foarte mult, stabilindu-și țeluri realiste, și metode de a le atinge. Idealist, Taurul apelează în tot ceea ce face la gândirea sa logică și rațională. Dacă ai nevoie de puțină stabilitate in viața ta, femeia Taur este exact remediul de care ai nevoie.

Apreciază lucrurile rafinate

Cea mai bună metodă de a ajunge la inima unei femei Taur este aceea de a apela la toate cele cinci simțuri ale sale. Adoră să fie înconjurată de peisaje superbe, să fie răsfățată cu o cină pe gustul ei sau să primească o bijuterie scumpă. Nativa Taur iubește luxul și frumosul. Apreciază însă la fel de mult lucrurile de calitate, precum gesturile romantice și sincere. Este atentă la micile detalii și știe să se bucure în egală măsură de o seară uitându-se la serialele preferate, alături de partener și de o felie de pizza. Poate fi atât o iubită ideală, cât și prietena ta cea mai bună.

Sunt creative și au o inimă generoasă

Fie că se exprimă prin muzică, scris, actorie sau pictură, creativitatea le curge prin vene. Cate Blanchett, Penelope Cruz sau Jessica Alba sunt doar câteva exemple de femei Taur celebre. În plus, Taurii își folosesc creativitatea pentru a-și exprima afecțiunea în fața celor dragi, în cele mai inedite moduri. Fie că îți creează o felicitare originală de ziua ta, un colaj cu poze sau chiar îți compun un cântec, lista ideilor pe care le au este una foarte lungă. Nativele din Taur ar face orice pentru persoanele care ocupă un loc special în inima lor.

Sunt ființe sensibile

Deși nu sunt genul care să își exprime ușor sentimentele sau să plângă pe umărul prietenilor, Taurii sunt extrem de sensibili în interior. Nu suportă prea bine criticile, mai ales dacă au legătură cu aspectul lor. Frumusețea joacă un rol foarte important în viața femeii Taur. Dacă vrei să glumești pe seama ei, este foarte posibil să o ia personal, așa că ar trebui să îți alegi cu atenție cuvintele. De cealaltă parte, sufletul lor sensibil este receptiv la emoțiile celorlalți, și își dau seama foarte ușor când ceva nu este în regulă. Nu sunt persoane superficiale și nu te vor trata cu superficialitate.

Sunt persoane sincere și de încredere

Nativele din zodia Taur sunt persoane care își respectă promisiunile, pe care te poți baza cu adevărat la nevoie. Dacă ți-au spus că te vor ajuta cu rezolvarea unei probleme, că te vor suna sau că îți vor face un serviciu, o vor face. Iar dacă nu, cu siguranță au avut un motiv întemeiat pentru care te-au refuzat. Urăsc să fie dezamăgiți și să dezamăgească la rândul lor. Au puțini prieteni apropiați, și asta pentru că se pricep foarte bine să citească oamenii. Își dau imediat seama dacă pot avea sau nu încredere in cineva, înconjurându-se doar de persoane pe care le apreciază cu adevărat.

Citește și:
Căsnicia cu aceste 5 zodii va fi dificilă și sortită eșecului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video