10 seriale care și-au pierdut farmecul după plecarea unor personaje cunoscute

Aceste seriale și-au pierdut farmecul după ce anumite personaje au decis să părăsească show-urile care le-au adus celebritate.

Fie că vorbim de neînțelegeri, controverse, schimbări în viața personală sau chiar discuții tensionate cu producătorii, actorii au motive diverse pentru care aleg să plece dintr-un proiect. În timp ce unele seriale au reușit să continue să se ridice la nivelul așteptărilor după plecarea unor personaje celebre, altele nu s-au adaptat la noile circumstanțe, drept dovadă și-au pierdut farmecul.

Charlie Sheen – Two & A Half Men

Charlie Sheen l-a jucat pe Charlie Harper în Two and a Half MenProducătorilor le-a fost dificil să continue să lucreze cu el din cauza jignirilor pe care le-a făcut despre creatorul serialului, Chuck Lorre, numindu-l „vierme”, dar și din cauza problemelor pe care le avea cu consumul de droguri. Astfel că, producătorul a decis să pună capăt colaborării cu Sheen în cel de-al optulea sezon al serialului, iar personajul lui a fost lovit de un tren. A fost înlocuit de Ashton Kutcher, care l-a interpretat pe Walden Schmidt, dar fanii serialului au încetat să îl mai urmărească. 

Steve Carrell – The Office

Mulți au considerat că The Office mai avea mult până când să fie considerat un serial perfect, în ciuda faptului că Steve Carrell, care l-a jucat pe Michael Scott, s-a numărat printre protagoniști. Cu toate astea, s-a bucurat de popularitate și a fost considerat unul dintre cele mai bune sitcom-uri. După ce Michael Scott a plecat, serialul a pierdut din calitate, iar nimeni nu a reușit să umple golul lăsat de personajul principal. De asemenea, criticii au considerat că lipsea și o intrigă captivantă.

Douglas Henshall – Primeval

Serialul Primeval surprinde mai mulți agenți guvernamentali care luptau pentru a cuptura tot felul de creaturi preistorice periculoase din trecutul îndepărtat și viitorul apropiat al Pământului, după ce o serie de lucruri bizare încep să se petreacă în Anglia. Echipa este condusă de Nick Catter, jucat de Douglas Henshall. În sezonul trei, Catter a fost ucis de soția sa. După acest eveniment, fanii au constatat că serialul și-a pierdut farmecul. 

Patrick Duffy – Dallas

Plecarea lui Patrick Duffy, cel care l-a interpretat pe Bobby Ewing în Dallas, a afectat în mod negativ celebrul serial. Sezonul care a urmat după dispariția lui a fost considerat slab. În ciuda faptului că la sfârșitul sezonului Bobby a revenit, acest lucru nu a îmbunătățit serialul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Travis Fimmel – Vikings

Chiar dacă au fost numeroase personaje care aveau propriile lor lupte interioare, serialul Vikings l-a avut în prim-plan pe Travis Fimmel, care l-a interpretat pe Ragnar Lodbrok. Serialul a avut de suferit după moartea sa din sezonul al patrulea, dar și din cauza lipsei unui personaj la fel de puternic ca Ragnar, aspect care s-a putut observa și din rating-ul bazat pe opiniile urmăritorilor.

Sandra Oh – Grey’s Anatomy

Plecarea Cristinei Yang, jucată de Sandra Oh, din sezonul 10 din Grey’s Anatomy, a luat prin surprindere pe toată lumea, iar acest lucru s-a văzut și din comentariile fanilor. Chiar dacă Yang nu a fost personajul principal – acesta fiind Meredith Grey, interpretată de Ellen Pompeo – relația ei atât cu Grey, cât și cu ceilalți doctori, au făcut-o să fie considerată o componentă importantă a serialului.

Jamie Bamber – Law & Order

Law & Order a fost apreciat, în principal, pentru chimia incredibilă dintre actori. Aceștia au reușit să rezoneze foarte mult unul cu celălalt, iar exemplul clar îl reprezintă detectivii Ronnie Brooks și Matt Devlin, care au format o echipă perfectă. Când actorul Jamie Barber, cel care l-a jucat pe Devlin, a părăsit serialul, el a fost înlocuit cu Sam Casey, interpretat de Paul Nicholls. În ciuda interpretării excelente, a lipsit cu desăvârșire chimia dintre el și ceilalți actori.

Robert Sheehan – Misfits

Serialul Misfits urmărește mai mulți tineri infractori care fac serviciu în folosul comunității și care sunt loviți de fulger în timpul unei furtuni, moment în care încep să aibă superputeri. Ca urmare, apar și necazuri pe măsură. Un personaj care a devenit rapid popular în rândul fanilor este Nathan Young, jucat pe Robert Sheehan. El a fost scos din serial deoarece a refuzat să se întoarcă pentru al treilea sezon. Odată cu plecarea lui, serialul nu s-a mai bucurat de aceleași aprecieri, chiar dacă în acel sezon exista o premisă intrigantă, și anume că personajele primesc noi superputeri.

Mischa Barton – The O.C.

Actrița Mischa Barton a jucat-o pe Marissa Cooper, cea care s-a aflat în centrul poveștilor din serialul The O.C. În cel de-al treilea sezon, actrița a luat decizia de a pleca, iar personajul ei a fost ucis. Chiar dacă și înainte de plecarea ei, show-ul nu și-a atins așteptările, nici după moartea personajului jucat de ea serialul nu a reușit să își recapete rating-ul pe care îl pierduse deja.

Ashton Kutcher – That ’70s Show

Când Topher Grace, actorul care l-a jucat pe Eric Forman, personajul principal din That ’70s Show, a părăsit cunoscutul serial, și Ashton Kutcher, cel care l-a interpretat pe Michael Kelso, a plecat și el. Ulterior, a apărut Randy, care a încercat să înlocuiască de unul singur două personaje extrem de diferite, însă acest lucru nu i-a mulțumit deloc pe fanii serialului.

Citește și:
Actori care au avut apariții scurte în filme, dar care au cucerit publicul

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video