Acasă la Ashton Kutcher & Mila Kunis: cum arată ferma de 12.9 milioane de dolari a celebrului cuplu

Ashton Kutcher & Mila Kunis sunt noile vedete ale revistei Architectural Digest, ceea ce ne-a dat ocazia să intrăm (măcar virtual) în casa de milioane de dolari a celor doi.

Ashton Kutcher & Mila Kunis apar pe noua copertă a revistei Architectural Digest din luna iunie, oferindu-ne astfel turul fermei lor de 12.9 milioane de dolari din Los Angeles, înainte chiar să ne dăm seama că aveam nevoie de el în moodboard-ul nostru cu inspirație de design interior.

Nu în fiecare zi avem ocazia să vedem un hambar amenajat modern, în mijlocul căruia, atârnând din tavan, tronează un masiv candelabru din cristal. Însă, datorită Architectural Digest putem admira modul modern, inedit și sustenabil în care Ashton Kutcher & Mila Kunis și-au construit și amenajat superba fermă pe care o au în Los Angeles.

Este prima dată când celebrul cuplu oferă fanilor ocazia de a le admira locuința pe care o împart cu cei doi copii, Wyatt, în vârstă de 6 ani, și Dimitri, în vârstă de 4 ani. De fapt, Mila Kunis a povestit că era însărcinată cu Wyatt atunci când ea și Ashton Kutcher au început construcția și amenajarea fermei.

„Iar întregul proces a durat 5 ani. Am vrut ca întreaga casă să arate ca un hambar vechi, ceva ce a fost acolo de zeci de ani și apoi a fost transformat într-o casă. Însă, în același timp, să aibă și o componentă modernă și relevantă”, a declarat actorul.

„A construi o casă de la zero nu este un lucru ușor”, a ținut să sublinieze și Mila Kunis. „Există varianta să iasă un lucru extraordinar sau să fie un dezastru”. Cei doi au apelat la Pinterest pentru inspirație și apoi au comparat imaginile selectate de fiecare. „Când ne-am uitat la ce fotografii selectasem fiecare, am observat că 90% dintre imagini erau aceleași”, au mai spus ei.

Însă, cum în acest caz, imaginile fac mai mult decât cuvintele, te invităm să răsfoiești galeria de mai sus și, pentru fotografii suplimentare poți accesa site-ul Architectural Digest.

Citește și:
Jane Seymour arată fabulos la 70 de ani îmbrăcată în costum de baie în vacanță cu familia

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Architectural Digest

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people