Angus T. Jones, actorul din „Two and a Half Men”, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles

Fanii aproape că nu l-au mai recunoscut pe actorul Angus T. Jones în ultimele fotografii surprinse de paparazzi.

Angus T. Jones, actorul din „Two and a Half Men”, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles

Fanii aproape că nu l-au mai recunoscut pe Angus T. Jones, starul din serialul de comedie Two and a Half Men, după ce acesta și-a lăsat barbă.

Angus T. Jones a fost surprins de paparazzi săptămâna aceasta în Los Angeles, în timp ce se îndrepta spre mașină în picioarele goale. În vârstă de 27 de ani, actorul a fost de nerecunoscut într-un tricou negru, short kaki, purtând de asemenea un fes și ochelari de soare. Detaliul care le-a atras însă atenția fanilor a fost barba lungă și dezordonată a lui Angus.

Actorul Angus T. Jones este cunoscut în special pentru rolul său din sitcom-ul CBS Two and a Half Men, unde îl juca pe Jake Harper, fiul lui Alan Harper (interpretat de Jon Cryer). Serialul a rulat între 2003 și 2015, ajungând la sezonul cu nr. 12. În 2013, însă, Angus a părăsit serialul după al zecelea sezon, datorită apropierii și dedicării sale față de religie.

Angus T. Jones a ocupat primele pagini ale ziarelor încă din 2012, când a apărut într-un videoclip de pe YouTube al bisericii Forerunner Chronicles din Alabama, material în care acesta își implora fanii să nu mai urmărească serialul în care juca, numindu-l „o mizerie.” „Joc în serialul Two and a Half Men, deși nu aș mai vrea”, spunea el la acel moment. „Nu poți fi cu adevărat o persoană cu frică de Dumnezeu și să joci într-un serial ca ăla.”

La scurt timp după ce materialul a fost publicat, Angus și-a cerut scuze printr-o declarație care suna în felul următor: „Îmi cer scuze dacă remarcile mele au arătat indiferență și lipsă de respect față de colegi și o lipsă de apreciere a oportunității extraordinare cu care am fost binecuvântat.” Mai mult, actorul a urmat apoi și cursurile Universității din Colorado la Boulder.

În 2016, Angus T. Jones mărturisea pentru publicația PEOPLE cum faptul că a mers la facultate i-a permis să ducă „o viață normală.” „Nu eram în centrul atenției tuturor, și asta a fost frumos”, spunea el atunci. Cât despre actorie, acesta susținea că „ușa rămâne cu siguranță deschisă, dar iau lucrurile încet. […] Dar cumva îmi place să pot călători și să mă pot mișca în orice moment fără să fie nevoie să rămân în același loc timp de ani de zile.”

Citește și:
Festivalul de la Veneția 2021: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people