Studenții americani sunt încurajați să poarte mască de protecție în timpul sexului pentru a nu răspândi noul coronavirus

Universitatea din Georgia îi sfătuiește pe studenți să folosească masca de protecție în timpul actului sexual pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

Studenții americani sunt încurajați să poarte mască de protecție în timpul sexului pentru a nu răspândi noul coronavirus

Autoritățile din întreaga lume recomandă oamenilor să poarte măști de protecție în spațiile închise sau chiar și în cele deschise atunci când sunt aglomerate pentru a opri răspândirea noului coronavirus. Însă, universitatea din Georgia merge chiar mai departe și  încurajează studenții să folosească masca și în timpul sexului, anunță mirror.co.uk.

Universitatea a lansat o campanie care vizează măsurile de protecție pe care studenții ar trebui să le ia pentru a stopa pandemia de coronavirus. Iar printre acestea se regăsea și purtarea măștii în timpul actului sexual. „Luați în considerare purtarea unei măști de protecție în timpul sexului. Respirația puternică și gâfâitul pot răspândi virusul, iar purtarea unei măști poate reduce riscul”, scrie Mediafax.

Pe lângă purtarea măștii, o altă măsură sugerată de universitatea din Georgia este aceea de a evita contactul față în față, propunând studenților să dea dovadă de creativitate în ceea ce privește pozițiile sexuale. Ba mai mult decât atât, campania susține că masturbarea este cea mai sigură variantă în această perioadă. „Tu ești cel mai sigur partener de sex. Masturbează-te sau limitează numărul partenerilor sexuali pe care îi ai”.

Deși singurul lucru pe care campania a reușit să-l stârnească a fost amuzament, nu este prima inițiativă de acest fel.

La începutul pandemiei, autoritățile din New York au publicat un ghid de sfaturi pentru cetățeni, în care îi îndeamnă pe americani să se bucure în continuare de viața sexuală, dar să se și protejeze de noul coronavirus. Ghidul a făcut deliciul internetului pentru reguli de genul „Cel mai sigur partener sexual ești tu”. Iar la începutul lunii iunie, autoritățile newyorkeze au adus noi adăugiri la acest ghid, care conținea sfaturi pentru cuplurile despărțite din cauza pandemiei. Aceștia îndemnau în continuare la izolare și sugereau întâlniri video, sexting și petreceri sexy pe Zoom. Iar pentru cuplurile care locuiau împreună, era recomandată folosirea măștilor în timpul partidelor de sex.

Citește și:
Cum e cel mai sigur să facem sex în perioada pandemiei de coronavirus

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet