Erau împreună de 73 de ani și au murit la o distanță de șase ore, amândoi răpuși de coronavirus

După 73 de ani de căsnicie, Mary și Wilford au murit împreună, ținându-se de mână și spunându-și ultimul „te iubesc”.

Erau împreună de 73 de ani și au murit la o distanță de șase ore, amândoi răpuși de coronavirus

În spatele statisticilor și numerelor pe care le vedem constant legate de pandemia de coronavirus se află oameni și poveștile lor de viață. Iar multe dintre ele nu au întotdeauna un final fericit. Acesta este și cazul unui cuplu din Wisconsin, Statele Unite ale Americii, care a trebuit să ducă o luptă grea împotriva virusului. Mary și Wilford Kepler erau împreună de 73 de ani. Nu au fost niciodată despărțiți, nici măcar în ultimele clipe de viață. Aceștia erau internați într-un spital din Wisconsin, după ce amândoi contractaseră noul coronavirus. Cei doi au putut să își ia rămas-bun și să se țină de mână până în ultimul moment. Din păcate însă, majoritatea pacienților afectați de coronavirus nu pot face asta. De cele mai multe ori aceștia se despart de familiile lor printr-un apel video sau printr-un mesaj.

Însă Mary și Wilford au putut să își spună față în față ultimul „te iubesc” și s-au ținut de mână până când Wilford a decedat. „E dureros, însă în același timp înduioșător. Suntem recunoscători că au putut fi împreună”, spune Natalie Lameka, nepoata acestora într-un interviu publicat de CNN. „Ei erau cei care țineau familia unită. Deși pierderea lor ne doare, știind că au fost împreună până în ultimul moment, ne alină durerea.”

Mary s-a stins din viață la numai șase ore de la moartea lui Wilford.

Citește și:
Scrisoarea emoționantă lăsată de un bărbat familiei sale înainte să moară în urma complicațiilor cauzate de infecția cu coronavirus

Foto: USA Today

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet