Cele mai populare 5 diete în 2018

Acestea sunt regimurile alimentare pe care TOATĂ lumea le urmează anul acesta!

Cele mai populare 5 diete în 2018

Când vine vorba despre diete și regimuri de slăbit, opțiunile sunt infinite. Mai drastice sau mai permisive, cu diverse reguli sau cu prea puține, dietele pentru pierderea în greutate există de mulți ani și vor fi populare încă mult timp de-acum încolo. Iată care sunt cele mai populare 5 diete anul acesta, în 2018:

Dieta DASH


Această dietă a fost creată, în primul rând, pentru persoanele care suferă de tensiune arterială crescută însă, datorită beneficiilor pe care le are pentru cei care vor să slăbească este, la momentul actual, una dintre cele mai populare diete. Dieta DASH nu are reguli stricte: tot ce trebuie să faci este să mănânci sănătos și să eviți alimentele bogate în sare, grăsimi, lactate grase și pe cele care conțin zahăr adăugat.

Dieta mediteraneană

Așa cum îi spune și numele, dieta mediteraneană imită obiceiurile alimentare ale oamenilor care locuiesc în această regiune. Dieta este bogată în fructe și legume proaspete, pește, nuci și ulei de măsline.

Dieta flexitariană

Dieta flexitariană este, de fapt, o combinație între dieta vegetariană și conceptul de flexibilitate. Cei care urmează această dietă sunt, de fapt, vegetarieni care mai consumă și carne din când în când.

Dieta MIND

Această dietă combină de fapt alte două diete de pe această listă: dieta DASH și dieta medireaneana. Dieta MIND a fost creată, inițial, pentru prevenirea bolii Alzheimer. Nu ar trebui să consumi carne roșie, unt, margarină, cașcaval, patiserie, dulciuri sau fast food. Concentrează-te pe legume verzi, nuci, fructe de pădure, pește, ulei de măsline și… un pic de vin.

Dieta Weigh Watchers

Dieta Weigh Watchers este un concept american bazat pe un sistem de puncte: fiecărui aliment și preparat îi este atribuit un număr de puncte iar cei care țin dieta trebuie să consume doar între anumite limite pe zi.

Citeste si:
Meghan Markle: dieta și programul de exerciții înainte de nuntă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet