Bucureștiul înregistrează un nou record al numărului de cazuri noi de coronavirus

Astăzi, 22 iulie, este ziua cu cel mai mare număr de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus la nivel național – 1.030!

Bucureștiul înregistrează un nou record al numărului de cazuri noi de coronavirus

România a înregistrat în ultimele 24 de ore un nou record al cazurilor noi de coronavirus: alte 1.030 de persoane s-au îmbolnăvit. Este pentru prima dată când sunt raportate peste o mie de cazuri noi în bilanțul zilnic. Alte 27 de persoane confirmate cu COVID-19 au decedat, iar la ATI sunt în prezent 293 de pacienți. Au fost făcute 24.877 de teste noi, un record și în această privință. Numărul total al testelor făcute de la debutul pandemiei pe teritoriul României a depășit un milion.

Până astăzi, 22 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Bucureștiul înregistrează un nou record în ceea ce privește numărul de infectări cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. De la ultimul bilanț al Grupului de Comunicare Strategică, au fost confimate 152 de cazuri noi, cu unul mai mult decât în datele raportate ieri.

Un număr ridicat de infectări în ultimele 24 de ore s-a înregistrat și în județele Argeș (89), Prahova (70), Galați (50), Brașov (48) și Brăila (43). Un singur județ nu a raportat niciun caz nou de COVID-10. Este vorba despre Harghita, care rămâne la un total de 424 de cazuri de la debutul pandemiei.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Și în această situație Bucureștiul ocupă un loc fruntaș, cu 61 de cazuri.

Citește și:
Avertismentul lui Nelu Tătaru: Vom avea două săptămâni foarte dificile

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet