10 perechi de jeanși de purtat acum

Descoperă care sunt perechile de jeanși cu personalitate care te vor scoate din orice impas stilistic.

Dacă la prima vedere ți se pare că nu ai nevoie de foarte multe perechei de jeanși, lucrurile nu stau chiar așa. Clasicul pantalon din denim are parte în acest sezon de atât de multe variațiuni pe temă, încât există o listă destul de lungă a jeanșilor de purtat acum!

Fie că vorbim despre talii dublate, aplicații metalice, construcții interesante sau jocuri de tip patchwork, jeanșii nu se mai reduc demult la o simplă pereche de pantaloni.

Jeanșii cu construcții interesante

Aici se încadrează absolut toate categoriile de jeanși care se disting prin tot felul de tăieturi, talii dublate sau cusături aplicate, care de cele mai multe ori ajută și la alungirea siluetei. Cert este că efectul lor este unul cât se poate de cool! Modelele de la Zara, RTA, Maison Margiela sau Isabel Marant Etoile sunt cele mai bune în acest sens.

Jeanșii de tip patchwork

Junya Watanabe și Alexander Wang sunt maeștrii acestei arte de a insera materiale diferite în modelele de jeanși care se potrivesc perfect în orice look inspirat de curentul punk!

Jeanșii bicolori

Blestemul tuturor persoanelor (mai) mici de înalțime este că trebuie să poarte marea majoritate a pantalonilor îndoiți sau ajung cu ei la scurtat. Tocmai de aceea probabil ca îmi surâd maxim modelele de la H&M și Loewe, acestea având deja acest aspect rezolvat în cea mai stylish metodă cu putință.

Jeanșii cu aplicații metalice

Evident, nu puteau lipsi din lista celor 10 perechi de jeanși de purtat acum și opțiunile cu aplicații metalice, care se potrivesc perfect pentru acele context când ai nevoie de accente extra pentru a te face remarcată. Sunt convinsă că propunerile Topshop și Symonds Pearman te vor convinge instant!

Citește și:
10 piese chic din tricot, pe care merită să le cumperi chiar acum

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion