Trucuri de machiaj la care trebuie să excelezi până la vârsta de 30 de ani

Se spune că vârsta de 30 de ani reprezintă un punct de referință pentru adulți, însă în aceste zile, se pare că 40 este noul 30, iar vârsta înseamnă atât de puțin atunci când încrederea în sine este prezentă și sufletul se simte veșnic tânăr.

Trucuri de machiaj la care trebuie să excelezi până la vârsta de 30 de ani

Cu toate acestea, oricine își dorește să se îngrijească și să arate bine, în ciuda trecerii timpului, iar noi avem cinci tehnici ușoare de machiaj pe care orice femeie matură ar trebui să le stăpânească.

1. Tenul perfect


Adevărul este că, până la împlinirea vârstei de 30 de ani, orice femeie ar trebui să aibă deja o rutină sănătoasă și hrănitoare a tenului. Pe măsură ce trece timpul, se modifică și aspectul tenului, dar cu niște reguli ușoare, respectate cu strictețe, puteți să aveți o piele îngrijită și strălucitoare, în ciuda trecerii anilor.

Înainte de aplicarea oricărui fond de ten, este necesar să pregătiți tenul cu o cremă hidratantă, până la urmă nu poți avea o pictură frumoasă fără o pânză bună
. Următorul pas este să aveți grijă de zona de sub ochi, care este cea mai delicată atunci când vine vorba de îmbătrânire și este cea mai predispusă la apariția liniilor fine din cauza deshidratarii, însă prin aplicarea unui strat subțire de cremă, puteți opri timpul în loc.

După cum bine știm, un fond de ten bun este cheia, astfel că dacă aveți probleme cu porii dilatați, puteți căuta un fond de ten cu extract de ciuperci care micșorează porii sau cu acid hialuronic pentru a trata și transforma tenul.

Lupta cu cearcănele o puteți câștiga de asemenea, prin aplicarea unui iluminator mai deschis cu o nuanță decât fondul de ten, pentru a le acoperi și a părea odihnită. Ultimul pas este un corector ce trebuie aplicat după fonul de ten, pe petele roșii sau alte probleme, pentru a acoperi imperfecțiunile care persistă.

2. Conturul

Secretul unui contur perfect constă în produse cu finisaj luminos, astfel că indiferent de vârstă, vei avea o față luminoasă și care nu arată încărcată. Pentru definirea obrajilor, folosiți o nuanță naturală de bronz și o pensulă specială, uitați-vă în oglindă, strângeți-vă obrajii în interior și așa vă veți da seama unde trebuie aplicat. Urmărind linia, va fi mai ușor să o definiți, iar un iluminator bogat pe vârfurile pomeților și al tâmplelor oferă un finisaj perfect.

Pentru a subția podul nasului, aplică o nuanță puțin mai închisă decât pudra pe de-a lungul fiecărei părți, iar apoi sub vârful nasului pentru a-l ridica.

În ceea ce privește pensulele, trebuie să spunem că sunt esențiale pentru realizarea conturului, iar după terminarea acestuia, utilizați o pensulă mai mare pentru aplicarea unei pudre bronzante, astfel încât să creați un finisaj perfect.

3. Rujul mat

Dacă aveți buza superioară mai mică, puteți crea instantaneu impresia de volum prin urmărirea conturului natural al buzelor, folosind un creion de buze în nuanță apropiată de culoarea naturală a buzelor. După aceea, nu mai trebuie decât să completați cu un ruj mat. Aceste rujuri sunt minunate, deoarece ele creează în mod natural iluzia unor buze mai mari și mai voluminoase.

4. Golden smoky eye

Acest tip de machiaj va schimba total look-ul și te va face să radiezi de frumusețe. Auriul creează impresia de ochi mai mari, mai strălucitori și mai angelici. Pentru a realiza acest efect, aveți nevoie de o pensulă cu care să aplicați un fard bronzant pe toată pleoapa, urmând să faceți același lucru cu o altă nuanță mai închisă și după aceea mascara.

5. Un blush perfect

Nimeni nu își dorește o accentuare prea intensă a obrajilor și mai ales la 30 de ani. Un blush în nuanță perfectă poate simula tinerețea și poate fi ultima atingere pentru un look fresh și luminos. Cheia este de a imita felul în care vă înroșiți în mod natural, astfel că puteți urmări acest aspect și să căutați nuanța care vi se potrivește.

Citește și:
Cele mai comune greșeli care îți pot distruge părul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty