Concursul Tips and Tricks Masters Sephora & Benefit si-a desemnat castigatoarea

Finala concursului Tips and Tricks Masters Sephora 2014, in parteneriat cu BENEFIT a avut loc joi, 6 noiembrie 2014, la Promenada Mall.

Sephora si partenerul sau Benefit, au selectat cei mai buni specialisti in makeup, sase finalisti din intreaga retea de magazine care s-au intrecut in marea finala a concursului Tips and Tricks Masters Sephora 2014.

Finalistii si-au dezvaluit creativitatea, originalitatea si indemanarea, in fata tuturor celor prezenti in cadrul unui adevarat spectacol organizat in parteneriat cu marca Benefit. Au trecut de proba finala a unui intreg proces presarat cu probe cretive si haioase, crearea unui Pin Up Look si au trebuit sa dovedeasca in fata juriului si a publicului ca sunt cei mai buni, adevarati experti in frumusete.

Jurizarea s-a facut de catre reprezentanti Sephora si Benefit, alaturi de Dana Sota, consultant de beauty si Dana Argesan, makeup artist iar invitat special a fost Delia Matache.

Marele Premiu al concursului Tips and Tricks Masters, editia 2014, a fost o calatorie pentru 2 persoane la San Francisco, fiind castigat de Laura Ancuta Atanasoaie, Premiul al doilea a fost rasplatit cu un voucher de calatorie in valoare de 600 de euro, iar Premiul al treilea cu un voucher de calatorie in valoare de 300 de euro.

Tema concursului a fost inspirata de conceptul valorilor marcii Benefit. (adn-ul marcii, Tips and Tricks, originalitate, creativitate).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty