Tendinte machiaj toamna iarna: linii & culori clare

In acest sezon, degradeurile, liniile si contururile difuze se estompeaza sub ochii nostri, in favoarea machiajelor geometrice, ce se prezinta ca un dans intre minimalism si efecte optice.

Pornind de la liniile viu colorate ce incadreaza ochii (din show-urile Vivienne Westwood sau Ter et Bantine) si pana la cele realizate pe maini (Masha), totul este permis!

Insa, trebuie sa recunosc, am o mare slabiciune pentru desenele ce simuleaza gene mai dese, fie inferioare (ca la Madeleine Vionnet) sau superioare, in stilul saizecist pe care l-am admirat in prezentarea Jean Paul Gaultier.

De amorul artei, trebuie sa-ti povestesc si despre machiajul din show-ul Yamamoto, care te face sa te intrebi daca isi propune sa accentueze sprancenele stufoase sau sa deseneze ochi imensi, de personaj manga. Totusi, cea mai cool varianta de machiaj cu linii clare e desenul geometric, dar infantil al pleoapelor, in doua culori de tus, dupa modelul vazut la Andreea Diaconu in prezentarea Anthony Vaccarello. Très chic!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty