Tommy Hilfiger Live Shopping: tips & tricks de la editorii ELLE ca să-ți alegi cele mai cool piese de sezon

Primul eveniment Tommy Hilfiger Live Shopping din România te invită să descoperi o modalitate inovatoare de-a face cumpărături și să primești idei actuale de styling de la Roxana Voloșeniuc și Domnica Mărgescu.

Tommy Hilfiger Live Shopping: tips & tricks de la editorii ELLE ca să-ți alegi cele mai cool piese de sezon

Pregătește-te să descoperi un nou mod de a face shopping, odată cu Tommy Hilfiger Live Shopping, un eveniment inovator care schimbă complet felul în care-ți achiziționezi haine.

Pe 2 decembrie, te așteptăm de la ora 19.00 pe site-ul Tommy Hilfiger România, să iei parte la o experiență inedită — un eveniment de shopping care aduce laolaltă cumpărăturile online cu o discuție relaxată, utilă și informativă, despre ce purtăm acum și ce ne vom dori să purtăm și pe viitor. Roxana Voloșeniuc, redactor șef ELLE, și Domnica Mărgescu, director de modă ELLE, sunt gazdele tale, care îți vor dezvălui cele mai cool piese din colecțiile de toamnă Tommy Hilfiger, îți vor spune ce este in în acest sezon și ce urmează să devină clasic, îți vor oferi sfaturi personalizate de styling și te vor introduce, cu ajutorul invitaților lor, într-o lume nouă. Mai exact, într-o lume în care îți poți achiziționa piesele și ținutele preferate dintre cele pe care le vezi pe ecran, cu un singur click.

Cu siguranță ești familiară cu achizițiile online, însă Tommy Hilfiger Live Shopping duce experiența la un cu totul alt nivel, dându-ți ocazia să afli totul despre tendințele de sezon, despre cele mai noi demersuri în direcția sustenabilității întreprinse de brand-ul Tommy Hilfiger, dar și să te bucuri de sfaturi de styling și de idei despre cum să aduci un update garderobei tale, totul din confortul de acasă. Nu este shopping așa cum îl știai, este mai mult decât atât!

Gazdele evenimentului sunt gata să-ți răspundă la orice întrebare despre piesele care te interesează, fie că vrei să știi mai multe despre mărimile disponibile, despre materialele din care sunt realizate item-urile sau despre cum le poți achiziționa. Alături de ele vor fi și doi invitați speciali, creatorii de conținut Mimi și Ovidiu Mureșanu, pasionați, la rândul lor, de modă și stil. Și, desigur, pentru că este vorba despre un eveniment de shopping cu totul special, vei putea comanda în timp real colecția de toamnă Tommy Hilfiger.

În cadrul Tommy Hilfiger Live Shopping afli mai multe despre colecțiile de toamnă ale brand-ului, toate reunite sub tematica The Explorer Club, inspirate de întoarcerea spre natură și angajamentul ferm al brand-ului de a o proteja. Ai de ales dintre piese urbane călduroase și șic, item-uri utilitare pentru plimbări lungi în natură, cu detalii subtile și croiuri confortabile, în culori și pattern-uri actuale, dar partea cea mai bună este că toate elementele colecțiilor sunt realizate din materiale bio, reciclate, și utilizând tehnologii ce le oferă o elasticitate sporită și mult confort, punând accentul pe inovații și pe materiale bio și reciclate.

Pregătește-te, deci, pentru o întâlnire cu lumea modei pe care nu ai crezut-o posibilă, pentru o inițiativă gata să îți arate că achiziționarea unei piese vestimentare se poate face mai simplu, mai informat și mai complet decât știai, aflând în timp real cum răspunde piesa care îți place tendințelor sezonului, cum o poți integra în mai multe tipuri de ținute, pentru ocazii diferite, ce styling te avantajează și de ce contribuie alegerea ta la o lume a modei mai responsabilă și mai incluzivă.

Asta pentru că toate piesele disponibile în cadrul evenimentului sunt construite conform viziunii lui Tommy Hilfiger ce ne îndeamnă să integrăm pasiunea noastră pentru modă într-un stil de viață în care nimic nu se risipește și în care fiecare este inclus, o viziune ce a devenit un program – Make it possible – ce stabilește obiective curajoase privind circularitatea și incluziunea, până în 2030. Ce înseamnă asta pentru tine? Că ai la dispoziție produse complet circulare, pe care le poți purta mulți ani, din materiale reciclate și pe care le poți recicla apoi.

Chiar pasiunea pentru modă a fondatorului brand-ului și dorința lui de a face modă pentru fiecare, care îl animă încă de la debutul carierei, este și cea care a generat ideea acestei noi modalități de a aduce mai aproape creațiile brand-ului de publicul său, într-o manieră revoluționară, dar în același timp prietenoasă și ușor de utilizat, care face ca simplul gest al unei achiziții să se transforme într-o experiență în sine.

Nu-ți rămâne, deci, decât să te bucuri de ea și de ce îți oferă mai nou lumea modei, să-ți alegi piesele preferate, să îți satisfaci curiozitățile legate de ele și să îți achiziționezi accesoriile sau hainele care vor aduce un plus de stil și confort garderobei tale, pe termen lung.

Cu Tommy Hilfiger Live Shopping, ai parte de inovație chiar la tine acasă – cu ajutorul tehnologiei, iei parte la un eveniment de shopping ce continuă o lungă tradiție de experimente reușite a brand-ului american. Nu uita că te așteptăm alături de noi joi, 2 decembrie, de la ora 19:00, ca să arunci o privire către viitorul modei. Care arată foarte bine!

Foto: prin amabilitatea Tommy Hilfiger

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial