Sports, Fun & Games la Mega Mall

Dacă erai în căutarea unor spații cool șI versatile unde să-țI poțI petrece timpul liber în bucurești, atunci am o veste bună pentru tine. Mega mall a luat în calcul șI acest aspect, oferind acum două noi locații fun în cadrul mall-ului.

Sports, Fun & Games la Mega Mall

Pasionații sportului se pot bucura acum de Mega Mall sports club, un concept exclusiv de bază sportivă
Multisport, cu patru terenuri întinse pe mai bine de o mie de metri pătrațI, situate spectaculos la înălțime, pe terasa mall-ului: cel de baschet, unde se vor organiza șI competiții, unul de baschet halfcourt, ideal pentru aruncări la liber, un teren de mini fotbal șI unul multisport, unde poțI practica tenis cu piciorul, badminton, fitness, yoga sau pilates.

A doua surpriză, o premieră pentru un mall, este selfie museum-ul. Aici pasionații de fotografie, șI nu numai, pot face selfie-uri șI fotografii inedite, perfecte pentru orice platformă de social media, dar pot organiza șI petreceri amuzante șI de neuitat. Toate drumurile merg la Mega Mall!

Diana poartă tricou din bumbac, MANGO; fustă din bumbac, TOMMY JEANS; hanorac din bumbac, magazinul SPORT VISION; pantofi sport din pânză, VANS, magazinul HUMANIC; toate din MEGA MALL.

Alin poartă cămașă și bermude din bumbac, hanorac din material tehnic și pantofi sport, toate TOMMY JEANS, toate din MEGA MALL.

Diana poartă hanorac din bumbac, TOMMY JEANS; pantaloni din denim, MARC CAIN, magazinul PEEK & CLOPPENBURG, toate din MEGA MALL.

Alin poartă tricou din bumbac, magazinul SPORT VISION; bermude din bumbac, TOM TAILOR, magazinul PEEK & CLOPPENBURG, toate din MEGA MALL.

TRICOU DIN BUMBAC, MICHAEL KORS, cămașă și bermude din bumbac, HUGO BOSS, toate din magazinul PEEK & CLOPPENBURG; rucsac din material tehnic și pantofi sport din piele, ambele din magazinul HUMANIC, toate din MEGA MALL.

Diana poartă maiou din bumbac, MANGO; salopetă din denim și curea din material tehnic, ambele TOMMY JEANS, toate din MEGA MALL.

Alin poartă tricou din bumbac, BOSS, magazinul PEEK & CLOPPENBURG; cămașă din bumbac și bermude din denim, ambele MANGO, toate din MEGA MALL.

Diana poartă rochie din bumbac și vestă din denim, ambele TOMMY JEANS; pantofi sport, ADIDAS, magazinul BUZZ; manșete din bumbac, UNDER ARMOUR, magazinul SPORT VISION, toate din MEGA MALL.

Alin poartă tricou din bumbac, REVIEW, magazinul PEEK & CLOPPENBURG; pantaloni din material tehnic, NIKE, magazinul SPORT VISION; pantofi sport, NIKE, magazinul BUZZ, toate din MEGA MALL.

SUTIEN DE BAIE DIN POLIAMIDĂ și jachetă din denim, ambele MANGO; pantaloni din material tehnic și pantofi sport, ambele NIKE, magazinul BUZZ, toate din MEGA MALL.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial