Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc. Ce a declarat prezentatoarea TV: „Trebuie să fie în afara țării”

Viviana Sposub și George Burcea au dezvăluit că își doresc să se căsătorească, iar evenimentul va avea loc în curând.

Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc. Ce a declarat prezentatoarea TV: „Trebuie să fie în afara țării”

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar împreună formează o echipă perfectă atât în viața privată, cât și în cea profesională. Cei doi se susțin reciproc și se bucură zilnic de dragostea pe care și-o poartă. Ei bine, se pare că relația lor este pe cale să treacă la următorul nivel, căci Viviana și George sunt pregătiți să se căsătorească.

Viviana Sposub și George Burcea vor să se căsătorească

Fosta finalistă de la „Bravo, ai stil!” a declarat că, înainte de a fi în postura de mireasă, își dorește o cerere în căsătorie ca la carte, Într-un interviu acordat pentru Click!, Viviana a detaliat cum își dorește să fie cerută de către iubitul ei, iar așteptările pe care George trebuie să le atingă nu sunt deloc simple.

 „Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a spus Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Click!.

Întrebați dacă și-ar dori ca marele moment să aibă loc la Paris, recunoscut drept Orașul Iubirii, Viviana a spus că nu contează țara aleasă, ci doar să nu fie în România. În completarea ei a venit George Burcea, care a spus că are deja câteva idei:

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu.”.

Actorul, detalii despre nuntă

Recent, cei doi au participat la o nuntă a unor prieteni în Maramureș. Viviana a povestit că s-au simțit foarte bine, iar prezentatoarei TV i s-a pus pe cap voalul miresei la final. Cu toate acestea, tradiția aruncării buchetului nu a avut loc, motiv pentru care vedeta nu a plecat acasă și cu florile.

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă.”, a declarat Viviana Sposub, pentru Click!.

George Burcea a ținut să îi facă și o declarație de dragoste adorabilă iubitei sale și a menționat când va avea loc cererea în căsătorie, dar și nunta. Cu toate acestea, actorul nu a oferit mai multe detalii întrucât partenera lui își dorește ca totul să fie o surpriză.

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”, a declarat George Burcea, pentru sursa citată.

Citește și:
Oliver Stone susține că Vladimir Putin a avut cancer. Ce alte dezvăluiri a mai făcut celebrul regizor

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people