Viviana Sposub își dorește o familie cu George Burcea: „Viața ta se învârte în jurul copiilor”

Viviana Sposub a vorbit despre relația cu George Burcea și a recunoscut că își dorește o familie alături de actor.

Viviana Sposub își dorește o familie cu George Burcea: „Viața ta se învârte în jurul copiilor”

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de dragoste, iar cei doi au o relație de doi ani. Cu ocazia aniversării lor, prezentatoarea TV a dezvăluit detalii inedite despre relația lor și cum vede viitorul alături de actor. Ba mai mult, aceasta a recunoscut și cum a început totul și cine a fost cel care a făcut primul pas.

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea

În ceea ce pivește începutul relației lor, Viviana Sposub a dezvăluit că ea a fost cea care a făcut primul pas. După ce s-au văzut în emisiunea „Ferma” de la PRO TV, au realizat că există o conexiune între ei, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a decis să își urmeze instinctul.

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură! Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit. Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut? Știi că eu l-am pupat prima dată? Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a declarat Viviana Sposub pentru Cancan.ro.

Prezentatoarea TV își dorește copii cu actorul

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut la emisiunea „Ferma”, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși nu li s-au dat șanse la început, cei doi au demonstrat că iubirea lor e mai presus de orice și au trecut împreună peste greutăți. Acum, vedeta speră la un viitor plin de dragoste alături de partenerul ei, dorindu-și și o familie alături de acesta.

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, a mai dezvăluit Viviana Sposub, pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Raluca Bădulescu, replică acidă pentru cei care îi critică aspectul fizic: „Circuri infinite'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people