Viviana Sposub a primit un cadou neașteptat de la George Burcea de ziua ei de naștere: „Nu am primit în viața mea așa ceva”

Viviana Sposub a dezvăluit care este cadoul neașteptat pe care l-a primit din partea partenerului său, George Burcea, de ziua sa de naștere.

Viviana Sposub a primit un cadou neașteptat de la George Burcea de ziua ei de naștere: „Nu am primit în viața mea așa ceva”

Viviana Sposub s-a simțit cu adevărat răsfățată de ziua ei de naștere. Prezentatoarea TV de la Kanal D a fost surprinsă de iubitul ei și a mărturisit că nu s-a așteptat niciodată la un astfel de cadou. Actorul i-a făcut o surpriză inedită partenerei sale.

Viviana Sposub a împlinit 25 de ani pe 21 iunie, iar tânăra a fost în centrul atenției pe tot parcursul zilei. Prezentatoarea TV a fost copleșită de mesaje din partea celor dragi, dar și din partea fanilor, care i-au transmis un călduros „La mulți ani!”. Cu toate acestea, surpriza a venit din partea iubitului ei, George Burcea.

Ce a primit Viviana Sposub de la George Burcea de ziua ei de naștere

Prezentatoarea TV a povestit pentru EGO.ro care este cadoul neașteptat pe care l-a primit de la partenerul ei de ziua sa de naștere. George Burcea a venit cu o idee care a surprins-o și pe Viviana Sposub, iar tânăra a mărturisit că nu a primit niciodată așa ceva de la nimeni.

„Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu slipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva”, a declarat Viviana Sposub pentru EGO.ro.

Surpriza a fost și mai mare cu cât, la începutul verii, tânăra a anunțat că așteaptă un telefon mobil de ultimă generație. Cu toate acestea, Viviana Sposub nu a primit un astfel de cadou, însă cu siguranță își va aminti de surpriza de la partenerul ei.

„De obicei când este ziua unui om, acel om se așteaptă să îi iei un telefon sau un laptop. La mine este cu schepsis. Nu am vrut să îi iau telefon”, și-a motivat George Burcea decizia de a nu-i cumpăra un telefon de ziua ei de naștere.

Citește și:
Raluca Bădulescu a debutat în urmă cu 15 ani ca model. Ce a declarat vedeta despre acel moment: „Am avut emoții'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people