Viorel Șipoș de la 3 Sud Est va deveni tată pentru a doua oară

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est va deveni tată pentru a doua oară, soția lui dezvăluind că este din nou însărcinată.

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est va deveni tată pentru a doua oară

Bucurie mare în familia lui Viorel Șipoș, unul dintre cei trei membri ai celebrei trupe 3 Sud Est. Artistul va deveni tată pentru a doua oară, soția lui dezvăluind că este din nou însărcinată.

Viorel Șipoș, în vârstă de 45 de ani, și soția lui, Georgiana, au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când aceasta a postat o fotografie în care se poate vedea cu ușurință că este însărcinată, iar sarcina destul de avansată.

Marea dezvăluire a venit la numai câteva săptămâni după ce cuplul a sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Rebecca Maria, care a împlinit patru ani.

Georgiana, soția artistului de la 3 Sud Est a decis că este momentul să împartă marea lor veste și cu admiratorii, iar prietenii virtuali i-au transmis zeci de mesaje viitoarei mămici. 'Felicitări!', 'Sarcină ușoară!', 'Ești superbă!', „Wow!', 'Bravo vouă!', sunt doar câteva dintre mesajele pe care Georgiana le-a primit la imaginea postată pe rețelele de socializare, în care a dezvăluit faptul că este din nou însărcinată și a arătat fanilor cât de avansată este sarcina.

Viorel Șipoș, unul dintre cei trei membri ai trupei 3 Sud-Est, s-a căsătorit cu soția lui, Georgiana, în anul 2017. Perechea are împreună o fiică, Rebecca, în vârstă de 4 ani. „A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, a dezvăluit Laurențiu Duță, colegul lui de trupă, despre nunta cuplului.

În afara aniversărilor și a momentelor speciale din viața lui, Viorel Șipoș postează destul de rar imagini sau mesaje online, și nici în interviuri nu vorbește despre viața sa privată, însă, la fiecare fotografie în care apare alături de soție și de fiică, fanii îl copleșesc cu mesaje și felicitări, spunând adesea cât de bine seamănă micuța cu tatăl ei.

Citește și:
Andreea Marin și Violeta, imagini inedite din vacanța în Capri

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people